Csendes és hűvös áramellátás

A Thermaltake megalkotta az eddigi legcsendesebb hűtéssel ellátott tápegységeket, a QFan Toughpower 500W W0151-et és a 650W W0163-at, amelyek kiválóan alkalmasak olyan rendszerek áramellátásának biztosítására, amelyeknél bármilyen okból kifolyólag fontos a csendes üzemelés.

Csendes és hűvös áramellátás

A Thermaltake megalkotta az eddigi legcsendesebb hűtéssel ellátott tápegységeket, a QFan Toughpower 500W W0151-et és a 650W W0163-at, amelyek kiválóan alkalmasak olyan rendszerek áramellátásának biztosítására, amelyeknél bármilyen okból kifolyólag fontos a csendes üzemelés - erről ugyanis különösen hathatósan gondoskodnak a QFan ventilátorának egyedi tervezésű lapátjai és a teljesen nyitott burkolata. A beszívó nyílást is kimondottan úgy tervezték, hogy a lehető legjobban csökkentse a szélszügást. Mindent egybevetve, a QFan mindössze 17.1 dBA zajt gerjeszt, miközben változatlanul garantálja a csúcsteljesítményt is. Maximálisan megbízható és hatékony, amit mi sem mutat jobban, mint a 120.000 órás MTBF-értéke (vagyis átlagosan ennyi időt bír ki bármiféle meghibásodás nélkül).

A QFan négy, egyenként 12V-os kimenettel, összesen 52A-rel gondoskodik a kellően sima és stabil ellátásról, amely a legkomolyabb fogyasztású eszközök igényeinek is megfelel. A Thermaltake QFan Power Supply sorozat emellett számos különböző GPU-konfigurációt is támogat, így tökéletesen alkalmas mind az AMD, mind pedig az Intel csúcskategóriás, többmagos processzoraival ellátott gépeket alkalmazó munkaállomásokhoz is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward