Csendes és hatékony a Sharkoon új ventilátora

Csendes és hatékony a Sharkoon új ventilátora

A Sharkoon új taggal bővítette Silent Eagle névre keresztelt, minőségi rendszerhűtő ventilátorokat tartalmazó családját: a friss ventilátor 140 mm-es átmérővel rendelkezik és a család zászlóshajójának szerepét fogja betölteni.

A Sharkoon Eagle 800 névvel ellátott rendszerhűtő ventilátor hét darab ventilátor lapáttal rendelkezik, amelyeknek felületét a golflabdáknál alkalmazott kis bemélyedések borítják. A különleges felület jóvoltából csökkenthető a ventilátor lapátjainak légellenállása, valamint a ventilátor üzemi zajszintje is, azaz a termék halkabban és hatékonyabban működhet, mint hagyományos társai. A 140 mm-es átmérővel büszkélkedő légkeverő 800-as percenkénti fordulatszámmal üzemel, így óránként nem kevesebb, mint 93,85 köbméternyi levegő megmozgatására képes. A rendkívül hatékony újdonság ráadául nagyon halk: a fent említett fordulatszámhoz és teljesítményhez mindössze 12,4 dB(A) zajszint társul, ami igazán figyelemre méltó.

A ventilátor 12V-os üzemi feszültség és 0,1A áramerősség mellett működik. A fekete kerettel és fehér ventilátor lapátokkal rendelkező termék 162 grammot nyom a mérlegen és alaplapi ventilátor csatlakozóra, valamint a tápegység MOLEX csatlakozójára egyaránt ráköthető. A gyártó négy acélcsavart, valamint négy gumiból készült rezgéselnyelő rögzítő elemet és egy MOLEX tápkábelt (3pin/4pin adapter) is mellékel a termékhez.

A Sharkoon Silent Eagle 800 már elérhető kereskedelmi forgalomban, a rendszerhűtő ventilátor ajánlott végfelhasználói ára 12,31 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward