Csatlakozna a BDA-hoz a Toshiba

Benyújtotta csatlakozási kérelmét a Blu-ray Disc Association-höz a Toshiba, beteljesítve és hivatalosítva így a Blu-ray-re való átállását. A lépést azzal indokolták, hogy a közelmúltban már elég nagy növekedést tapasztaltak mind a Blu-ray-es hardverek, mind pedig fogyasztói igény terén ahhoz, hogy rászánják magukat.

Csatlakozna a BDA-hoz a Toshiba

Benyújtotta csatlakozási kérelmét a Blu-ray Disc Association-höz a Toshiba, beteljesítve és hivatalosítva így a Blu-ray-re való átállását. A lépést azzal indokolták, hogy a közelmúltban már elég nagy növekedést tapasztaltak mind a Blu-ray-es hardverek, mind pedig fogyasztói igény terén ahhoz, hogy erre rászánják magukat.

Terveik szerint kérelmük elfogadása esetén gyakorlatilag mindent gyártanának: lejátszókat, korongokat és Blu-ray-képes laptopokat. A csatlakozásuk némi szerencsével a nagy kapacitású korongok és a hozzá való hardverek további árcsökkenését és fokozottabb elterjedését is eredményezheti.

További érdekesség, hogy ezzel a lépéssel újra képbe kerül a Blu-ray-es Xbox 360 lehetősége is, mivel a Toshiba nem gyárt több HD-DVD meghajtót az MS-nek, így Redmondnak nem lesz HD meghajtója a konzolhoz (persze kérdéses, hogy egyáltalán igénylik e, hiszen úgy néz ki már most a letöltéses formára esküsznek).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward