Családi csomagban is jön majd a Win7

Mint kiderült az MS legújabb licenszszövegéből, a Win7 Home Premium változata (és csakis ez, a többi már nem) kapható lesz "családi csomagban" is, melynek keretében jogszerűen telepítheti az ember ugyanazt a Win7-példányt az otthona több gépére is.

Családi csomagban is jön majd a Win7

Mint kiderült az MS legújabb licenszszövegéből, a Win7 Home Premium változata (és csakis ez, a többi már nem) kapható lesz "családi csomagban", melynek keretében jogszerűen telepítheti az ember ugyanazt a Win7-példányt az otthona több gépére is.

Próbálkoztak hasonlóval már a Vistánál is, így ez lényegében az akkori, 2007-es kísérletük továbbfejlesztésének tekinthető. Akkoriban még csak egy kissé nyakatekert kedvezményt ajánlottak családi vásárlás esetén, melynek keretében egy Vista Ultimate vásárlása esetén az ember kedvezményesen vehetett mellé még két Vista Home Premium-ot is.

Erre egyrészt azért szánták el magukat már akkor is, mivel egyre több volt a több számítógéppel felszerelt háztartás, így egyre többen aggódtak amiatt, hogy az új rendszer beszerzése túl drága lenne - másrészt azonban kétségkívül benne volt az Apple-lel való vetélkedés tényezője is, mivel a Mac-eknél a családi csomagok már jó ideje megszokott dolognak számítanak.

Ami ennek a családi csomagnak az árát illeti, arról még nincs konkrét információ, de kiindulva abból, hogy egy "egypéldányos" Win7 Home Premium $120-ba kerülne frissítés esetén, és $200-ba teljes, önálló verzióként, így feltehetőleg a családi csomag frissítési változata valahol e két összeg között lesz, míg az önálló már szinte bárhol lehet $200 fölött.

Az MS elejtett egy olyan megjegyzést is, hogy az elkövetkezendőkben további kedvezményes ajánlatok is várhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward