Csak 700 dollárba kerül a legújabb 4K-s Dell monitor

Ezért az összegért cserébe egy 28 hüvelykes képátlójú, 3840 x 2160 pixeles natív felbontás mellett üzemelő monitort kapunk.

Csak 700 dollárba kerül a legújabb 4K-s Dell monitor

A Dell még december folyamán jelentette be, hogy hamarosan bemutatja a monitorpiac legkedvezőbb árcédulával ellátott 4K-s megjelenítőjét, amely 28 hüvelykes képátlóval érkezik majd. A vállalat a jelek szerint be is tartja ígéretét, ugyanis nemrégiben érkezett meg a hivatalos bejelentés, amelyből kiderül, az újdonság tényleg kiérdemli a legolcsóbb 4K-s monitornak járó címet.

A Philips nemrégiben már bemutatott egy viszonylag kedvező árcédulával rendelkező 4K-s monitort, amely 1200 dollárért vihető haza, a Lenovo azonban egy ennél is olcsóbb, 800 dolláros példánnyal rukkolt elő. A Dell megoldása még lejjebb megy, ugyanis 699 dollárt kérnek majd el érte, ha végre a boltok polcaira kerül.

Hogy mit kapunk ezért az összegért? Egy remek képminőséget kínáló 28 hüvelykes monitort, amely 3840 x 2160 pixeles natív felbontás mellett üzemel. Persze a kedvező árcéduláért cserébe a jelek szerint le kell mondani az IGZO, illetve az IPS panel nyújtotta előnyökről – helyettük be kell érni egy TN+Film alapú panellel, csak úgy, mint a többi olcsóbb 4K-s monitor esetében. Érdekesség, hogy egyes források IPS alapú, LED-es háttérvilágítással ellátott LCD panelről tesznek említést – az igazság rövidesen kiderül.

A paneltípusnál biztosabbnak tűnik, hogy az új monitor egy remekül testre szabható állvánnyal érkezik, ami a kijelző döntését, magasságának állítását és pivot/portré mód alkalmazását egyaránt lehetővé teszi. A videó bemenetek között okostelefonok és táblák csatlakoztatására használható MHL port egészen biztosan lesz, ugyanis erről a Dell hivatalos blogposztja is beszámol.

A vállalat január 23-án kezdi meg a P2815Q modell forgalmazását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward