CrossFire hiány az ATi-nál

CrossFire hiány az ATi-nál

 A Power Color szerint alulkínálat van CrossFire hidakból. A végfelhasználók és az ismertetők panaszáradatait követően a Tul Corp., a Power Color márkanévről elhíresült grafikaikártya gyártó elmondta, hogy közvetlenül azoknak fogja leszállítani a CrossFire bridge-eket, akik azt a vállalatoktól megrendelik, mivel a cég - hiány miatt – nem tud minden grafikai kártyához hidat csomagolni.

Az AMD ATI Radeon X1950 Pro-ja és a 1650 XT grafikai kártyák különleges hidak használatával kötik össze egymással az alaplapokat, és így hajtanak végre multi-GPU CrossFire technológiai műveleteket. Ugyanakkor az Asustek Computer és Power Color néhány alaplapjához biztosan nem adtak megfelelő hidat, ezért a végfelhasználók számára nem volt lehetőség egy újabb ATI Radeon grafikai kártyát csatlakoztatni a rendszerhez.

„A grafikai kártyáink tulajdonképpen egy CrossFire-kábellel érkeznek, ám mivel az ATI-nál hiány van, lehet, hogy néhány - kiskereskedelemben forgalomba kerülő - doboz nem tartalmazza majd a CrossFire hidat. Ezért már rá is tettünk egy matricát a dobozokra, amelyen felszólítjuk a vásárlókat, hogy nálunk reklamáljanak. A hidat legkésőbb másnap kiküldjük, azután, hogy a vásárló kapcsolatba lépett velünk.” - monda el az X-bit labs-nek a Power Color egyik tudósítója.

A vállalat hangsúlyozta, hogy nem állt szándékában külön küldeni a CrossFire hidakat, ám sajnos ez megtörtént, mert sem az ATI, sem az AMD nem tudta időben és a megfelelő mennyiségben rendelkezésre bocsátani a hidakat.

Az Asustek Computer és az ATI Technologies, az AMD egyik részlege, amely grafikai processzorokat és core-logic készleteket fejleszti, nem kommentálta a hírt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward