Courier: az MS szupertáblája

Az Apple feltételezett és esetleges táblájával ellentétben ez valóságos és a fejlesztés végső stádiumaiban tart - fizikai megjelenését tekintve pedig a tábla nem is annyira jó szó rá. Sokkal helytállóbb lenne a könyvecske.

Courier: az MS szupertáblája

Az Apple feltételezett és esetleges táblájával ellentétben ez valóságos és a fejlesztés végső stádiumaiban tart - fizikai megjelenését tekintve pedig a tábla nem is annyira jó szó rá. Sokkal helytállóbb lenne a könyv.

Ez ugyanis két 7 hüvelyk (körüli) többérintéses képernyővel rendelkezik, amely ujjak mellett ceruzát is támogat, valamint lehet rá írni és rajzolni is. A kettőt egy gerinc köti össze, amelyen egyetlen egy home gomb található. WiFi-jelerősséget és akku-telítettséget az egyik oldal tetején jelzi ki. A hátulján helyet kapott egy kamera is, tölteni pedig a jelek szerint egy induktív paddal lehet.

Egyelőre úgy tűnik, hogy számos többujjas gesztust is használhatunk majd vele, és nem lesz hiány különböző üzemmódokban és alkalmazásokban sem. Külön érdekesség, hogy a középső gerinc egyben egyfajta "zsebként" is működik, amelynek segítségével egyik oldalról a másikra pakolhatjuk át a dolgainkat.

A projektet az MS egyik vezető technikusa és felhasználói élmény-szakértője, J. Allard vezeti. Jelenleg is épp ezzel a bizonyos "élménnyel" kapcsolatos fejlesztések folynak rajta, valamint még a dizájnon is változtathatnak, amennyiben ez indokolttá válik. A projektet egyébként hét lakat alatt őrzik, elvileg több féle prototípus is létezik, ez csak az egyik, így ha végül máshogy fog kinézni az MS táblája, hát azon sem szabad meglepődni. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward