Shop menü

CORSAIR ONE – KOMPLETT GAMER PC, KOMPAKT KIVITELBEN

A rejtélyes Corsair ONE egy érdekes koncepciónak ígérkezik, ami feltehetően erős hardver rejt.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Corsair ONE – Komplett gamer PC, kompakt kivitelben

A Corsair egy új asztali PC piacra dobására készül, amely a Corsair ONE nevet viseli majd, viszont nem barebone, azaz félkész kivitelben kerül az üzletek polcaira, mint például a Bulldog család tagjai, hanem kulcsra kész, azonnal használatba vehető megoldásként.

A kompakt torony formátumú Corsair ONE egy magas, de karcsú konfiguráció lesz, amely szálcsiszolt alumínium panelekkel rendelkezik, tetején és alján pedig hűtőbordára emlékeztető dizájnelemek lesznek, amelyek könnyen lehet, hogy tényleges funkciót is betöltenek. Az oldallapok nagyméretű szellőzőfelületet kaptak, így a rendszer szellőzése biztosított lesz, az viszont egyelőre rejtély, hogy az elegáns ház pontosan milyen hardvert rejthet. A fotó alapján ATX formátumú alaplap alkalmazásáról nem igazán lehet szó, az viszont biztosra vehető, hogy felső-közép, illetve felsőkategóriás hardvert rejt majd a ház. Erre utal, hogy a ház előlapján HDMI és USB port egyaránt lesz, így akár VR Headset kiszolgálására is képes lehet a rendszer, amihez ugye kell némi teljesítmény.

Galéria megnyitása

Az elegáns újdonság készre szerelve, operációs rendszerrel és driverekkel ellátva kerülhet a boltok polcaira, az viszont egyelőre nem világos, hogy pontosan milyen hardverkomponensek szerepelnek majd a választékban. A Corsair illetékesei egyelőre azt sem árulták el, hogy milyen árszintet vehet célba az újdonság, amely valamikor később jelenhet meg kereskedelmi forgalomban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére