Corsair Lapdog – Ha a kanapén ülve játszanánk

A Lapdog egy műanyagvázas, memóriahabos talppal ellátott kiegészítő, ami billentyűzetet és egeret fogad, ölbe vehető és szálcsiszolt alumínium borítást visel.

Corsair Lapdog – Ha a kanapén ülve játszanánk

A Corsair Lapdog névre keresztelt kiegészítőjének megjelenése már igazán időszerű volt, hiszen a termékkel már a tavalyi Computexen is találkozhattunk, ahol a „Best of Show” díjat is odaítélték neki. Most végre elrajtolt a különleges kiegészítő, ami tulajdonképpen nem más, mint egy ötletes ház, alján levehető memóriahabos párnázással, tetején pedig billentyűzetet fogadó bővítőhellyel, illetve nagyméretű egérpaddal.

Az ötletes termék segítségével kényelmesebbé tehető a játék, ha a kanapén ülve játszanánk. A Lapdog segít a perifériák rögzítésében, így egyetlen nagy kiegészítőt kell csak fogni. Billentyűzetek terén a Corsair K70-es vagy K65-ös mechanikus egységei jöhetnek szóba, ezek kényelmesen becsúsztathatóak az alumíniumborítással ellátott házba, ami stabilan tartja a klaviatúrát. Mellé egy tetszőleges egér is választható, amit egy 280 x 280 milliméteres beépített egérpadon lehet tologatni. Az egér és a billentyűzet kábele a Lapdog saját USB csatlakozóihoz kapcsolódik, a kábelek pedig esztétikusan elvezethetőek, hála a fedlap alatti kábelcsatornának, azaz játék közben nem okoznak galibát.

A két elrejtett USB 3.0-s port mellett két külső USB 3.0-s port is rendelkezésre áll, amelyek gyorstöltésre is képesek. A 4 portos USB 3.0-s hubbal ellátott újdonság emiatt külső áramforrást is igényel, így mellékelnek hozzá egy 12 voltos tápegységet is. Az adott konfigurációhoz 5 méteres USB 3.0-s kábelen keresztül kapcsolódik a Lapdog.

A Corsair újdonsága már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 129,99 dollár. A termék 2 év jótállással kerül az üzletek polcaira.

(A Razer Turret egyébként ugyanerre a problémára nyújt megoldást, csak egy olyan vezeték nélküli billentyűzettel, amin egérpad is van.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward