Congo platformra épül az MSI Wind 12 U230

Congo platformra épül az MSI Wind 12 U230

Az MSI egy új noteszgépet dobott piacra, amely az AMD Congo platformja köré épül. A friss konfiguráció 12,1 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel büszkélkedik, kétmagos központi egységgel és Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kerül az üzletek polcaira.

Az 1,32 Kg-os súllyal büszkélkedő notesz a Wind 12 U230-as típusjelzést kapta. A termék 12,1 hüvelykes LCD kijelzője 1366x768 pixeles natív felbontás mellett üzemel, és a rendszerben egy 1,6 GHz-es Athlon Neo L335-ös processzor, egy Radeon HD3200-as integrált videó vezérlő, valamint maximum 4 GB-nyi memória foglalhat helyet. Merevlemezből akár 320 GB-os adattároló kapacitással rendelkező példánnyal is kérhetjük az újdonságot, amelyben a felsoroltakon kívül kártyaolvasó, 802.11n WiFi adapter és beépített webkamera is jelen van.

A Wind 12 U230 2,4 és 3 cm közötti vastagsággal bír, a komplett rendszer energiaellátásáról pedig egy háromcellás akkumulátor gondoskodik. Az újdonság vastagságát és súlyát tekintve az Atom processzorral szerelt netbookokkal van egy szinten, persze azoknál nagyobb kijelzővel, jóval gyorsabb processzorral és sokkal nagyobb videó teljesítménnyel rendelkezik. Érdekesség, hogy a gyártó hatcellás akkumulátorral is kínálja az újdonságot, amely így ugyan valamivel nehezebb a háromcellás akksival ellátott modellnél, ám cserébe hosszabb ideig is működik egyetlen töltéssel.

A Congo platformra épülő Wind 12 U230 várhatóan rövidesen megjelenik a webáruházak és az üzletek kínálatában, ám az egyelőre nem tudható, hogy a termék pontosan mennyibe fog kerülni. Összehasonlításképpen: az egymagos processzorral és Windows Vista operációs rendszerrel felvértezett U210 ára 430 dollár, ennél az összegnél pedig mindenképpen drágább lesz a termék (viszont jó végre HD3200-asokat látni az X1250-ek helyett).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward