Computex 2020: Több alaplap- és videokártya-gyártó is kimaradhat az idei showból

Az iparági információk szerint több nagy és neves vállalat döntött úgy, idén nem képviselteti magát a neves rendezvényen, amelyet a COVID-19 miatt későbbre halasztottak és le is rövidítettek.

Computex 2020: Több alaplap- és videokártya-gyártó is kimaradhat az idei showból

A Computex 2020 körül sokáig elég nagy volt a bizonytalanság, ugyanis a COVID-19 világjárvány terjedése ellenére egy ideig úgy tűnt, a szervezők nagyon bíznak benne, hogy a terveknek megfelelően megtarthatják az idei rendezvényt, ám a helyzet súlyosbodása egyre nyilvánvalóbbá tette: a Computex 2020 idén nem olyan lesz, mint ahogy eddig megszokhattuk.

Galéria megnyitása Ez a Computex sajnos nagyon más lesz, mint a többi volt A hivatalos tájékoztatás alapján a show június helyett szeptemberben kerül megrendezésre, illetve a szokásosnál egy picit rövidebb is lesz, ami sem a szervezők, sem a piaci szereplők számára nem túl jó hír – nincs mit tenni, a júniusi időpont erőltetése a dolgok jelenlegi állása alapján felelőtlenség lett volna, és valószínűleg a hatóságok is megvétózták volna a döntést.

Úgy tűnik, a show körül újabb fellegek gyülekeznek, ugyanis nem elég, hogy a szokásosnál később tartják meg és rövidebb is lesz, a jelek szerint nem is érkezik annyi kiállító, mint amennyire eddig példa volt. A DigiTimes forrásai szerint több alaplap- és videokártya-gyártó nagyvállalat döntött úgy, idén kihagyják a show-t. Egyelőre a Gigabyte, az MSI, a TUL (a PowerColor anyacége), a Chaintech (több DIY márka OEM gyártója), illetve az ECS szerepel a távolmaradók listáján. Az ASUS az aktuális tervek alapján továbbra is részt vesz a shown, vagyis a vállalat újdonságait egészen biztosan megcsodálhatják majd a szerencsés kilátogatók.

További érdekesség, hogy egyes vállalatok ugyanerre az időszakra online eseményeket terveznek, amelyek keretén belül új termékeket mutatnak majd be. Hogy konkrétan mely vállalatokról van szó, illetve a közvetítések mikor kerülnek megrendezésre, arról később érkezhet bővebb tájékoztatás.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap