Computex 2010: notebookok világító érintőpaddal

A notebookok piacán már számos olyan konfigurációt láthattunk, amely háttérvilágítással ellátott billentyűzetet kínál a felhasználók számára. A Gateway, aki tulajdonképpen az Acer leányvállalata, a Computex alkalmával két olyan új noteszgépet mutatott be, amelyek rendhagyó módon háttérvilágítással ellátott érintőpaddal próbálják majd meghódítani a piacot. Az újdonságok esetében az érintőpad háttérvilágítása csak akkor aktív, ha a felületéhez hozzáérünk, ellenkező esetben kikapcsol. A gyártó érintőpadba épített egérgombokkal tette teljessé a szerkezeteket, amelyeknek hardverelemek tekintetében sincs okuk szégyenkezésre.

Computex 2010: notebookok világító érintőpaddal

A notebookok piacán már számos olyan konfigurációt láthattunk, amely háttérvilágítással ellátott billentyűzetet kínál a felhasználók számára. Az Acer leányvállalata, a Gateway, a Computex alkalmával két olyan új noteszgépet mutatott be, amelyek rendhagyó módon háttérvilágítással ellátott érintőpaddal próbálják majd meghódítani a piacot. Az újdonságok esetében az érintőpad háttérvilágítása csak akkor aktív, ha a felületéhez hozzáérünk, ellenkező esetben kikapcsol. A gyártó érintőpadba építette az  egérgombokat is az egységes háttérvilágításért.

A háttérvilágítással rendelkező érintőpaddal ellátott készülékek között a 13,3 hüvelykes EC339C és a 14 hüvelykes ID49Co8u típusjelzéssel büszkélkedő modelleket találjuk. A vékony és könnyű noteszgépek az Acer CULV termékeiről már ismert billentyűzettel büszkélkedhetnek, azzal a különbséggel, hogy kaptak egy plusz gombot, amivel a különböző közösségi oldalakat érhetjük el

Specifikációk tekintetében a Gateway EC93C modell Core i5-ös ULV processzorral, valamint Nvidia Optimus technológiával érkezik. Ez utóbbinak köszönhetően a rendszer automatikusan vált a processzorban található integrált Intel HD videó vezérlő és a GeForce 310-es GPU között attól függően, hogy éppen milyen alkalmazásokat futtatunk. A másik készülék, azaz az ID49Co8U modell már hagyományos mobil Core i5-ös processzorral, 4 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriával és 500 GB-os adattároló kapacitást kínáló merevlemezzel érkezik és optikai meghajtót is tartalmaz.

A szerkezetek pontos specifikációi, valamint áruk egyelőre nem ismert, de a fenti videóból egy kicsit közelebbről is megismerkedhetünk velük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward