CM Storm Pitch: mikrofonos fülhallgató gamereknek

A játékosoknak szánt mikrofonos fülhallgató akár MP3 lejátszókhoz és okostelefonokhoz is hatékonyan használható.

CM Storm Pitch: mikrofonos fülhallgató gamereknek

A Cooler Master CM Storm termékpalettája egy újdonsággal bővült, ami a Pitch nevet viseli. A friss jövevény nem más, mint egy mikrofonnal ellátott fülhallgató, amit a Cooler Master szakemberei az alapoktól kezdve úgy terveztek meg, hogy az a lehető legjobban kiszolgálhassa a játékosok igényeit. Persze a mérnökök ezzel együtt arra is odafigyeltek, hogy az újdonság ne csak játékra, hanem különböző mobil eszközökhöz is használható legyen - kezdve az egyszerűbb MP3 lejátszóktól egészen a modernebb okostelefonokig.

A precíz, tiszta, erőteljes hangzást kínáló Pitch komponensei egy igényes, prémium minőségű alumínium házban kaptak helyet. A fülhallgatón (gumi) párnázás is található, ami nem csak a kényelmes használatról, de a kellő zajszigetelésről is gondoskodik, így a játékkal vagy zenehallgatással töltött perceket nem ronthatja el a környezet zaja.

A fülhallgató két darab, egyenként 10 milliméteres átmérőjű hangszóróból áll, amelyek a 10 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány hatékony lefedésére képesek. A 16 ohmos ellenállással érkező fülhallgató 3,5 milliméteres jack audió csatlakozón keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, illetve mobil eszközhöz, kábelének hossza pedig 120 centiméter.

Az új gamer fülhallgatóhoz 360 fokos, gömb karakterisztikájú (omni-directional) mikrofon is jár, ami remek minőségben továbbítja a játékos szavait. A speciális mikrofon esetében úgynevezett "vakfoltoktól" sem kell tartani, azaz minden szögből pontosan, érthetően érzékeli a játékos hangját - nem úgy, mint az iránymikrofonok. A mikrofon a 70 Hz és 10 kHz közötti frekvenciatartományban üzemel, érzékenysége pedig -42 +/-3 dB. A mikrofon jel/zaj aránya legalább 58 dB.

Amikor a CM Storm Pitch-et tulajdonosa MP3 lejátszóval, vagy okostelefonnal használja, a szupervékony vezetékes távirányító segítségével könnyedén megállítható, illetve elindítható az adott zene lejátszása, de a távirányító a telefonhívások fogadására és befejezésére is lehetőséget ad.

A Pitch mellé két pár extra fülhallgató párna is jár, de a csomag emellett egy audio vonalelosztót és egy igényes kis szütyőt is tartalmaz. A két év garanciával érkező CM Storm Pitch július közepétől kezdve válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 9900 forint.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward