CM Storm Havoc: új gamer egér a Cooler Mastertől

Az új egér Avago 9800-as lézeres szenzort alkalmaz és remek tulajdonságokkal büszkélkedik.

CM Storm Havoc: új gamer egér a Cooler Mastertől

CM Storm Havoc

A Cooler Master CM Storm részlegének kínálata egy új, kifejezetten játékosoknak szánt egérrel bővült, ami a Havoc nevet kapta. Az újdonság kiválóan alkalmas mindazoknak, akik versenyszerűen űzik a különböző játékokat, de azok a játékosok is örömüket lelhetik a termékben, akik egy precíz, kényelmes, jó minőségű egérre vágynak.

A CM Storm Havoc ugyanúgy Avago 9800-as lézeres érzékelőt alkalmaz, mint a vállalat abszolút csúcskategóriás rágcsálója, a Sentinel Advance II, így a precíz működés garantált. A lézer szenzor 8200 DPI-s maximális felbontást kínál, de az érték játék közben, egyszerűen módosítható, így az egér érzékenysége mindig az aktuális helyzetnek megfelelően lőhető be - a terméken egyszóval már biztosan nem múlik a siker. A szenzor felbontása 100 DPI-től egészen 8200 DPI-ig állítható.

A még eredményesebb és kényelmesebb játék érdekében 8 programozható gombbal is fel van vértezve a Havoc, így egyetlen gombnyomással lehet fegyvert váltani, illetve "elmormolni" egy varázsigét, amellyel gyorsan csapást mérhetünk az ellenfélre. A gombok programozásában a www.cmstorm.com weboldalról letölthető ingyenes szoftver segít. Az egér 128 KB-nyi fedélzeti memóriát kínál, amely 4 makró eltárolására alkalmas. A rendszer 5 különböző profilt tud kezelni.

A Havoc nem csak precizitása miatt lehet jó választás, hanem ezért is, mert természetes, ergonomikus formájának, illetve tartós gumi borításának köszönhetően kényelmesen használható, remekül kézre esik. A 85 x 120 x 45 milliméteres mérettel rendelkező egér mindössze 140 grammot nyom a mérlegen. A termék 1,8 méternyi rugalmas USB kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, Omron típusú japán mikrokapcsolói pedig akár ötmillió lenyomást is elviselnek élettartamuk során.

A CM Storm Havoc június végén kerül az európai üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 15 900 forint lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward