Chrome Remote Desktop, immár audió támogatással is

A hasznos bővítmény mérföldkőhöz ért, ugyanis kilépett a béta státuszból, és ezzel együtt audió támogatást is kapott.

Chrome Remote Desktop, immár audió támogatással is

A Chrome Remote Desktop távoli asztalelérést tesz lehetővé a különböző platformok között, legyen szó Windows, OS X, Linux vagy akár Chrome OS operációs rendszert futtató konfigurációról. A Chrome bővítmény formájában érkező hasznos alkalmazás picivel több, mint egy évvel ezelőtt jelent meg, de csak nemrégiben lépett ki a béta státuszból.

Ezzel egy időben új szolgáltatásokkal is bővült a repertoár, így például Windows alatt valós idejű audiófolyam továbbításra is lehetőség van. További újítás, hogy mostantól a helyi és távoli számítógépek között lehetőségünk van különböző tartalmakat másolgatni.

Az új bővítmény a nemrégiben bemutatott Samsung Chromebook-on is tökéletesen működik – utóbbi rendszer ARM alapokon nyugszik és 249 dollárba kerül, ahogy azt korábban már megírtuk.

A Chrome felhasználók a Chrome Remote Desktop bővítményt a Chrome Web Store kínálatában találják meg. A bővítmény 4,5 csillagos értékellést kapott, azaz a jelek szerint elégedettek vele felhasználók. A funkció azért is hasznos, mert például Windows esetében a távoli asztal elérés funkciót csak „Pro” verziótól felfelé lehet elérni – ez nincs másképp a Windows 8 esetében sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward