Catalyst 11.10 Preview, Battlefield 3-ra optimalizálva

Elsőként ugyan az Nvidia tette elérhetővé Battlefield 3-ra optimalizált eszközillesztő-szoftverét, de a konkurenciától az AMD sem maradt le sokkal, hiszen néhány órával a GeForce 285.38 béta megjelenése után az AMD is kiadta saját legfrissebb, ugyancsak Battlefield 3 optimalizációval érkező driverét, a Catalyst 11.10 Preview Driver Suite névre keresztelt csomagot.

Catalyst 11.10 Preview, Battlefield 3-ra optimalizálva

Elsőként ugyan az Nvidia tette elérhetővé Battlefield 3-ra optimalizált eszközillesztő-szoftverét, de a konkurenciától az AMD sem maradt le sokkal, hiszen néhány órával a GeForce 285.38 béta megjelenése után az AMD is kiadta saját, Catalyst 11.10 Preview Driver Suite névre keresztelt csomagját, ami ugyancsak a BF3-at helyezi előtérbe.

A Catalyst 11.10-es bemutató kiadása tulajdonképpen szintén béta verziós drivernek tekinthető. Az új kiadás segítségével a minimális/ajánlott rendszerkövetelményeknek megfelelő, illetve az ezeknél gyorsabb Radeon HD sorozatú videokártyák és videó vezérlők esetében így már elérhető a Battlefield 3 optimalizáció, amely mind a játék sebességére, mind pedig annak stabilitására pozitívan hat.

A leírás alapján a Catalyst 11.10 Preview esetében ki- és bekapcsolt élsimítás mellett egyaránt gyorsulást tapasztalhatnak a Radeon HD 5000-es, vagy Radeon HD 6000-es videokártyával ellátott konfigurációk tulajdonosai, ha a Battlefield 3 nyílt béta változatával játszanak. A Battlefield 3 optimalizáció mellett az új driver engedélyezi az Eyefinity 5x1 támogatás használatát is a Radeon HD 5000-es és Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyák esetében, méghozzá portré és normál módban egyaránt.

Ezzel együtt a Vision Engine Control Center is átesett néhány kisebb változáson, amelyek ezúttal a CrossfireX, a GPU Overdrive és az Information Center menük felhasználói kezelőfelületét érintik.

A Catalyst 11.10 Preview driver 32- és 64-bites Windows 7 operációs rendszerekhez érhető el, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward