Catalyst 10.12a: új gyorsjavítás érkezett

Catalyst 10.12a: új gyorsjavítás érkezett

Az AMD a napokbanelérhetővé tette az idei utolsó Catalyst csomagot, amely a 10.12-es  verziószámot viseli és amelyből rendhagyó módon kétféle változat is készült. Az egyik a hagyományos Catalyst Control Centert tartalmazza, míg a másikban a CCC továbbfejlesztett, modern dizájnnal érkező változata kapott helyet (CCC2), amit a Windows 7 és Windows Vista felhasználók igény esetén könnyedén kipróbálhatnak. A Catalyst szoftvercsomag megjelenése után nem sokkal befutottak a Radeon HD 6900-as sorozatú videokártyák is és az AMD videokártya készítő partnerei elkezdték elárasztani a piacot saját Radeon HD 6900-as sorozatú megoldásaikkal, amelyek között néhány érdekes modell is lapul, igaz, nem sok.

Galéria megnyitása
Csak idő kérdése volt, hogy az új videokártyák megjelenése után az első, Catalyst 10.12-höz készített gyorsjavítás is megjelenjen. A gyártó ma elérhetővé tette a Catalyst 10.12a névre keresztelt gyorsjavítást, amely nem túl meglepő módon a Radeon HD 6900-as sorozat tagjaihoz készült. A kizárólag a Radeon HD 6950-es és Radeon HD 6970-es videokártyákhoz alkalmazható gyorsjavítás segítségével kiaknázhatóak az újdonságokban rejlő lehetőségek. Azon kívül, hogy a hotfix támogatja a Radeon HD 6950 és HD 6970-es videokártyákat, még az Eyefinity 5X1 megjelenítő konfigurációk üzemeltetését is lehetővé teszi az említett videokártyákkal felszerelt konfigurációk esetében.

A Catalyst 10.12a az AMD hivatalos weboldalán keresztül érhető el és csak 32-bites vagy 64-bites Windows 7 operációs rendszerhez használható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap