Catalyst 10.12a: új gyorsjavítás érkezett

Catalyst 10.12a: új gyorsjavítás érkezett

Az AMD a napokbanelérhetővé tette az idei utolsó Catalyst csomagot, amely a 10.12-es  verziószámot viseli és amelyből rendhagyó módon kétféle változat is készült. Az egyik a hagyományos Catalyst Control Centert tartalmazza, míg a másikban a CCC továbbfejlesztett, modern dizájnnal érkező változata kapott helyet (CCC2), amit a Windows 7 és Windows Vista felhasználók igény esetén könnyedén kipróbálhatnak. A Catalyst szoftvercsomag megjelenése után nem sokkal befutottak a Radeon HD 6900-as sorozatú videokártyák is és az AMD videokártya készítő partnerei elkezdték elárasztani a piacot saját Radeon HD 6900-as sorozatú megoldásaikkal, amelyek között néhány érdekes modell is lapul, igaz, nem sok.

Csak idő kérdése volt, hogy az új videokártyák megjelenése után az első, Catalyst 10.12-höz készített gyorsjavítás is megjelenjen. A gyártó ma elérhetővé tette a Catalyst 10.12a névre keresztelt gyorsjavítást, amely nem túl meglepő módon a Radeon HD 6900-as sorozat tagjaihoz készült. A kizárólag a Radeon HD 6950-es és Radeon HD 6970-es videokártyákhoz alkalmazható gyorsjavítás segítségével kiaknázhatóak az újdonságokban rejlő lehetőségek. Azon kívül, hogy a hotfix támogatja a Radeon HD 6950 és HD 6970-es videokártyákat, még az Eyefinity 5X1 megjelenítő konfigurációk üzemeltetését is lehetővé teszi az említett videokártyákkal felszerelt konfigurációk esetében.

A Catalyst 10.12a az AMD hivatalos weboldalán keresztül érhető el és csak 32-bites vagy 64-bites Windows 7 operációs rendszerhez használható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward