Búcsúzik a Samsung szinkronizáló szolgáltatása

Búcsúzik a Samsung szinkronizáló szolgáltatása

A SideSync sok éven át szolgálta azt a célt, hogy a felhasználók az okostelefonjukat szinkronizálni tudják a személyi számítógépükkel a kényelmesebb használat érdekében, de ennek hamarosan vége. Egy másik Samsung alkalmazás veszi át a SideSync helyét, és már csak alig egy hónapja van a felhasználóknak a váltásra.

A Samsung minden felhasználóval közli, hogy a SideSync szolgáltatás október 15-én le fog állni, és onnantól nem lehet hozzáférni. Ennek a programnak a segítségével az emberek átnézhették a számítógép előtt ülve a mobiljukra befutó értesítéseiket, és megoszthattak tartalmakat vagy tükrözhették az okostelefon képernyőjét, és ezáltal távolról is vezérelhették azt.

Galéria megnyitása

A meglévő felhasználókat arra kéri a Samsung, hogy egy másik saját fejlesztésű applikációval próbálják helyettesíteni a SideSync-et ez pedig a Flow. A Samsung Flow hasonló lehetőségekről tud gondoskodni, mint a megszűnő SideSync. „A Samsung Flow zökkenőmentes, biztonságos és összekapcsolt élményt biztosít az okostelefonod és egy táblagép vagy számítógép között. Hitelesítsd a táblagépet vagy a számítógépet az okostelefonoddal, ossz meg tartalmakat a készülékek között, szinkronizáld az értesítéseket, és nézd az okostelefonod tartalmát egy nagyobb képernyőn.” – olvasható a szolgáltatás honlapján. Ez tehát szinte tökéletes lehet a felszámolás elé néző SidaSync helyére.

Ha azonban valaki nem kívánja az egyik megszűnő Samsung megoldást egy másik Samsung fejlesztéssel kiváltani, akkor nyugodtan kereshet alternatív megoldásokat hasonló képességekkel. Ilyen például a sokak által kedvelt PushBullet és az AirDroid vagy a TeamViewer is. Már csak azért is érdemes lehet egyébként a Samsung berkein kívül megoldást találni a SideSync helyettesítésére, mert idővel a Flow esetében is elképzelhető, hogy megszűnik.

A Samsung az utóbbi hónapokban egyre szorosabb partnerkapcsolatot épít ki a Microsofttal, és nem lennénk meglepve, ha ennek eredményeként a későbbiekben a Samsung veszni hagyná a Flow-t is. Tudniillik a Microsoft a Windows 10 esetében már gyárilag gondoskodik megosztási lehetőségről a Your Phone alkalmazás révén, és a Galaxy Note10 esetében ez már előre telepítve van, csak más néven, Link to Windowsként fut. Tehát könnyen megeshet, hogy a jövőben már kizárólag ezt fogja támogatni a Samsung a saját alternatíva, így a fennmaradó Samsung Flow helyett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap