Brutális specifikációval jön a Red Magic 2

Brutális specifikációval jön a Red Magic 2

A ZTE azon gyártók közé tartozik, akinek a kínálatában már van gamereknek szánt okostelefon, egészen pontosan a Nubia márkanév alatt futó Red Magic-ről van szó (ez szerepel a borítóképen, és hasonlítani fog hozzá az új gép is), aminek most jön a második felvonása, és több tekintetben is jelentős előrelépést ígér.

Tavasszal a Red Magic némileg csalódást keltő volt, mert bár a játékosokat vette célba, többet adott a külsőségekre, mint a belbecsre. Hiába volt a burkolatán RGB LED, a motorterében a Snapdragon 835 rendszerchip bukkant fel, mikor a riválisok már a Snapdragon 845-öt szállították. A most érkező Red Magic 2 kiküszöböli ezt a csorbát, ugyanis nemcsak, hogy megérkezik a korábban is várt Qualcomm Snapdragon 845 mobilplatform, a rendszermemória is tovább hízik, és már 10 GB-os méretet fog ölteni a legjobb kivitel esetében.

Galéria megnyitása

A kínai szakemberek állítólag továbbfejlesztik a korábban alkalmazott hűtőrendszert is, és a hírek szerint nem csak jobb hővezető csővel kell számolni ebben az esetben, hanem egy hatékonyabb léghűtéssel is. (Itt gyorsan megjegyezzük, hogy nem aktív hűtésre kell gondolni, hanem csak passzív megoldásra szellőzőnyílások formájában.) És a hangzás is jobb lesz, ebben az esetben 3D Surround hangot emleget az előzetesben a Nubia. Végül még egy érdekességről is szó esik, ez pedig a 4D játékos élmény, amiről részleteket nem tudunk, de valamiféle haptikus visszajelzésre lehet asszociálni – egy robbanásnál például rezgésekkel erősítheti a hatást a mobil.

A Nubia október 31-én tartani fog egy bemutató, és elképzelhető, hogy ennek a keretében hullhat majd le a lepel a szóban forgó újdonságról is, de a most közzétett előzetes konkrét dátumot a megjelenésre vonatkozóan nem tartalmaz. A Red Magic 2 egyébként nemcsak azért ígérkezik érdekesnek, mert kiváló képességek jellemezhetik, hanem azért is, mert az ár-érték aránya is jól alakulhat, ha az első Red Magic-ből indulunk ki, ami mindössze 400 dolláros ajánlott fogyasztói áron debütált tavasszal, most pedig már 300 dollár körül hozzá lehet jutni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap