Brazos alapú tábla PC az MSI műhelyéből

Brazos alapú tábla PC az MSI műhelyéből

Az MSI a következő hét folyamán megrendezésre kerülő CeBIT 2011 alkalmával bemutatja legfrissebb WindPad sorozatú tábla PC-jét, amely ezúttal nem az Intel Atom, hanem az AMD Brazos platformja köré épül.

A WindPad 110W névre keresztelt újdonság a WindPad 100W-hez hasonlóan előtelepítet Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kerül majd a boltok polcaira. A friss konfiguráció egy 10,1 hüvelykes képátlójú érintőkijelzővel, valamint egy C-50-es AMD Ontario APU-val érkezik, amely két darab 1 GHz-en ketyegő x86-os Bobcat processzormaggal és egy Radeon HD 6250-es integrált videó vezérlővel rendelkezik. Utóbbi, vagyis a Radeon HD 6250-es modell mindössze annyiban különbözik Radeon HD 6310-es társától, amelyet a Zacata modelleknél már megszokhattunk, hogy 500 MHz helyett csak 280 MHz-es órajelen üzemel, de hardveres videó lejátszással kapcsolatos képességek és a shaderek mennyiség tekintetében megegyezik nagyobb testvérével. A 9W-os TDP-vel rendelkező C-50-es APU mellett egy 32 GB-os, NAND Flash memóriachipekből álló háttértár, valamint egy WiFi adapter, egy környezeti-fény érzékelő szenzor és egy gyorsulásmérő is helyet kap a termékben.

A WindPad 110W részletes specifikációiról a következő hét folyamán hullhat le a lepel. A hírek szerint az MSI valamikor a második negyedév folyamán dobja majd piacra a WindPad 110W-t, de hogy az újdonság pontosan mennyibe kerül majd, az egyelőre rejtély.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward