Bővült az Acer és Packard Bell noteszek garanciaideje

Október elseje óta számos Acer és Packard Bell noteszgépet egy helyett immár két év garanciával lehet megvásárolni, ami sokak számára lehet jó hír.

Bővült az Acer és Packard Bell noteszek garanciaideje

Az Acer Magyarország és a Packard Bell ügyfelei visszajelzésére és közönségének reakcióira reagálva megemelte egyes noteszgépeinek garanciaidejét, így október elsejétől a korábbi egy év helyett immár két év garanciával vásárolhatóak meg a termékek. Most pedig lássuk, hogy márkánként pontosan milyen termékekre vonatkozik a garanciaidő-változás.

Acer

Az első és legfontosabb változás, hogy azok az Acer Aspire noteszgépek, amelyek eddig 1 év garanciával kerültek a boltok polcaira, mostantól 2 év garanciával vásárolhatóak meg, így a garancia időtartama megduplázódott. Persze a két év garancia igény esetén akár 3 évre is kibővíthető az Acer Advantage garancia kiterjesztés

igénybevételével.

Az Aspire One netbookokat szintén érinti a változás, így azok is két év garanciával kerülnek az üzletek polcaira a korábbi egy év helyett. A gyártó az Aspire Ultrabook család tagjaira, azaz az Aspire S3-as, Aspire S5-ös, Aspire M3 Timeline Ultra és M5 Timeline Ultra készülékekre három év garanciát biztosít.

Az üzleti szegmensben helyet foglaló Travelmate sorozat tagjai ugyancsak három év garanciával vihetőek haza, de a 2012-ben bejelentett Travelmate modellek mellé további extra is jár. A Travelmate B1, Travelmate P2, Travelmate P4 és Travelmate P6-os sorozatú üzleti noteszgépeknél az alap három év garanciában baleseti kárbiztosítás is benne van „olyan véletlen, hirtelen és előre nem látható módon bekövetkező kár esetére, amely külső ráhatás eredményeképpen befolyásolja a termék működését”. 

Garanciaidő-bővítés a Packard Bell-nél is

Jó hír, hogy a fenti példát a Packard Bell is követte, akit 2008-ban vásárolt fel az Acer, így a márka az Acer csoport tagjaként működik. A garanciaidő-változás a Packard Bell esetében az összes Packard Bell Easynote noteszgépre, valamint az összes Packard Bell Dot netbookra vonatkozik, így ezek október elsejétől már nem egy, hanem két év garanciával kerülnek az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward