Borat szexmegvonása

Sacha Baron Cohen' (Borat) menyasszonya, Isla Fisher hajlandó lefeküdni Borat-tal, ám a meleg  osztrák divatriportertől, Brunótól ezt megtagadja.

Borat szexmegvonása

Sacha Baron Cohen (Borat) menyasszonya, Isla Fisher hajlandó volt lefeküdni Borat-tal, ám a meleg osztrák divatriportertől, Brunótól ezt megtagadja. A 'Wedding Crashers (Ünneprontók ünnepe) című filmből ismert színésznő arra még fel volt készülve, hogy megbirkózzon azzal, hogy Cohen benne maradt a szerepében, az ellentmondásos kazahsztáni tévériporter karakterében a  'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' (’Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika’) című film forgatásának teljes ideje alatt. Arra ugyanakkor nem áll készen, hogy ugyanezt a luxust megadja neki a akkor is, amikor majd elkezdődik a Bruno-film felvétele.

A National Enquirer magazin meg nem nevezett forrásból értesült róla, hogy „Isla kelletlenül, de elviselte azt, hogy az elmúlt hónapokban, mialatt Sacha a filmet készítette, Borattal kellett élnie és aludnia, mivel benne kellett maradnia a szerepében végig a forgatás során.”

Most azonban a hölgy azt tervezi, hogy a Bruno-film felvételei alatt nem fogja engedni neki, hogy napi 24 órában abban a karakterben maradjon. Ultimátumot adott neki, miszerint nem akar Bruno-val találkozni a hálószobába, különben nem lesz szex, amíg be nem fejezi a filmet. A legutóbbi Golden Globe Awards-on átvett Legjobb Színésznek járó díj után Cohen Fisher-nek köszönte meg a győzelmet, mivel az „hajlandó volt tíz hónapon át Borat-tal aludni”.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward