Biostar Mini-ITX alaplap Haswell processzorokhoz

A Biostar egy remekül felszerelt, jó minőségű audió rendszerrel ellátott Mini-ITX alaplappal rukkolt elő, ami az Intel B85 Express lapkakészletére támaszkodik.

Biostar Mini-ITX alaplap Haswell processzorokhoz

Jó hír lehet mindazok számára, akik már kiszemelték leendő LGA-1150-es processzorukat, de még nem találták meg hozzá a megfelelő felszereltséggel és árcédulával rendelkező, Mini-ITX formátum köré épülő alaplapot, hogy a Biostar kínálata egy új, B85 Express lapkakészletre alapozó Mini-ITX alaplappal bővült.

A kompakt asztali számítógépeket megcélzó újdonság a Biostar Hi-Fi sorozatát erősíti és a B85N 3D típusjelzést viseli. A friss deszka otthoni mindenes számítógép, költséghatékony apró játékgép és akár költséghatékony kompakt irodai konfiguráció építéséhez is remek választás lehet. Utóbbi esetben jó hír, hogy az Intel Small Business Advantage 2.0 is rendelkezésre áll, de emellett az Intel már jól ismert Rapid Start és az Smart Connect Technológiája is jelen van a fedélzeten. Az új deszka különlegessége, hogy mSATA bővítőhellyel és két darab Gigabites Ethernet vezérlővel érkezik, tüskesorai között pedig COM kivezetés is lapul.

Az új alaplap a Hi-Power technológia jóvoltából minőségi, stabil tápellátással érkezik, a kiváló hangzásról pedig a fejhallgató-erősítővel kombinált, PURO Hi-Fi 3D audió rendszer gondoskodik, amihez optikai audió kimenet is jár.

Ha nem kívánunk külön külső videokártyát pakolni a rendszerbe, akkor a processzorban lapuló videóvezérlőre is támaszkodhat a rendszer, amelyhez D-Sub, DVI és HDMI videó kimenet egyaránt jár. Az új alaplap legfontosabb tulajdonságait a jobb áttekinthetőség érdekében táblázatba foglaltuk. Íme:

Az új alaplaphoz természetesen járnak a Biostar exkluzív szolgáltatásai, illetve alkalmazásai is: ezek között a Charge Booster, a BIO-Remote2, a Smart Speed LAN és az internetes BIOS-frissítésre lehetőséget biztosító BIOS Online Update egyaránt jelen van. Az új deszka természetesen UEFI alapú BIOS-t használ, ami grafikus felhasználói kezelőfelülettel büszkélkedik.

A Hi-Fi B85N 3D hamarosan elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert. Mivel B85 alapú megoldásról van szó, így mindenképpen a költséghatékonyabb Mini-ITX alaplapok táborát bővítheti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward