Beújítja a laptopjait a Gateway is

Nem sokkal az Acer után szép csendben felújította a Gateway is az egyik laptop-vonalát, egész pontosan a védjegyének is tekinthető M-X és XL szériákat. Nem csaptak nagy felhajtást az esemény körül, csak szépen berakták mindkettőbe mindazt, ami eddig váratott magára.

Beújítja a laptopjait a Gateway is

Nem sokkal az Acer után szép csendben felújította a Gateway is a védjegyének is tekinthető M-X és XL szériákat. Nem csaptak nagy felhajtást az esemény körül, csak szépen berakták mindkettőbe mindazt, ami eddig váratott magára.

Konkrétumokat tekintve az M-151XL immár 2,4 GHz feldolgozóerőt kínál a maga másodszintű, 3 MB gyorsítótáras Core 2 Duo-jával és a Penrynekkel kéz a kézben együtt járó üzemidő-növekedésével. Kapunk hozzá továbbá 3 GB alap memóriát és 250 GB-nyi merevlemez-kapacitást is. Az elődjétől megszokott 256 MB Mobility Radeon HD 2400 XT, HDMI és 802.11n pedig természetesen továbbra is hiánytalanul rendelkezésre áll.

A valamivel hétköznapibbnak tekinthető M-151X tárhely, grafika és vezeték nélküli képességek terén ugyanazt a nivót hozza, mint ez előbb bemutatott "nagy testvére", csupán a processzora és az "emlékezete" gyengébb egy kissé: itt ugyanis csak 1,66 GHz-et kapunk, és 2 GB memóriát.

Mindkét rendszer 15,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és már kaphatóak $1.000 és $1.300 ellenében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward