Betonálló kiegészítők a Logitechtől, immár Logi márkanévvel

A Logi márkanév alatt érkező újdonságok az iPad Air 2 és az iPad mini modelleket célozzák, amelyekhez hathatós védelmet, illetve esetenként néhány extrát kínálnak.

Betonálló kiegészítők a Logitechtől, immár Logi márkanévvel

A Logitech háza táján átalakítások zajlanak, ahogy azt korábban már említettük, és ezeknek az átalakításoknak már gyümölcsei is vannak: megérkezett az első három olyan új kiegészítő, amelyek már a friss, Logi márkanév alatt szállnak harcba a piacon.

A Logi BLOK termékcsaládban háromféle kiegészítő kapott helyet, amelyek eltérő igényeket céloznak, de egy dolog közös bennük: a rájuk bízott mobileszközt akár akkor is megvédik, ha azt 1,8 méterről egyenesen a betonra ejtjük. A BLOK kifejlesztését komoly mérnöki és kutatói munka előzte meg, valamint arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a végső termék ne csak hatékony legyen, de remekül illeszkedjen a táblához is anélkül, hogy elcsúfítaná azt.

A legegyszerűbb újdonság a Logi BLOK Protective Shell, ami az iPad Air 2-höz és az iPad mini modellekhez készült. Ez a kiegészítő egy diszkrét keret formájában érkezik, ami a mobileszköz éleit, hátulját és sarkait öleli körbe. A keret strapabíró, nagyon jó ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező polimerből készült, mégis igényesen néz ki, sarkait pedig hosszas kutatások eredményeit tanulmányozva alakították ki, így elegánsan, mégis nagyon hatékonyan védi a rá bízott iPad Air 2-t vagy iPad minit. A maximális védelem érdekében kijelzővédő fólia is jár hozzá, ami a karcok ellen emel pajzsot. A Logi BLOK Protective Shell fekete, piros/ibolya és kékeszöld színben érkezik, méghozzá 39,99 eurós áron.

A sorban egy iPad Air 2 kompatibilis Protective Case is helyet kapott, ami alapjában véve ugyanazt a védelmi szintet kínálja, mint a Protective Shell, viszont beépített állványt is kapott, amivel 50 fokos tartományon belül állítható a kijelző dőlésszöge. Ez a kiegészítő fedlappal védi a kijelzőt az eséssel és az ütésekkel szemben. A feketében, piros/ibolya színben, illetve kékeszöldben egyaránt elérhető újdonság 69,99 eurós listaáron kerül az üzletek polcaira.

A harmadik friss termék a Logi BLOK Protective Keyboard Case nevet viseli, amely a család másik két tagjának előnyeit egyesíti, vagyis remek védelmet nyújt az iPad Air 2 számára, ugyanakkor állványként is használható. Nagyon hasznos extra, hogy ehhez a modellhez lecsatolható billentyűzet is jár, ami jelentősen megkönnyíti az adatbevitelt, emellett pedig még a kijelzőt is védi. A Logi BLOK Protective Keyboard Case feketében és kékeszöldben választható, listaára pedig 129,99 euró.

A Logi BLOK termékcsalád tagjai augusztus elejétől kezdve lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward