Bemutatkozik az MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G

Végre elkezdtek szállingózni az egyedi hűtéssel és/vagy egyedi felépítéssel büszkélkedő GeForce GTX 780 Ti sorozatú videokártyák, amelyekre már sokan vártak.

Bemutatkozik az MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G

Elkezdtek szállingózni az egyedi hűtéssel és/vagy egyedi felépítéssel büszkélkedő GeForce GTX 780 Ti sorozatú videokártyák, amelyekre már sokan vártak. A legfrissebb újdonságot az MSI szállítja, méghozzá a GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G személyében, amely nem csak egyedi hűtéssel, de egyedi nyomtatott áramköri lappal is büszkélkedik. Az új videokártya Military Class 4-es komponenseket alkalmaz, amelyek hozzájárulnak a stabil és hatékony működéshez, de tuning esetén sem vallanak kudarcot.

Az egyedi felépítést alkalmazó nyomtatott áramköri lapon egy 2880 CUDA maggal rendelkező GK110-es GPU kapott helyet, amely 384-bites adatsínen keresztül összesen 3 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához kapcsolódik. A GPU természetesen nem a megszokott 875 MHz-es alap- és 928 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajeleket alkalmazza: az MSI mérnökei feljebb tornázták az értékeket, így a termék 1020 MHz-es alap- és 1085 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajelen ketyeg. A GDDR5-ös fedélzeti memória ezúttal kimaradt a játékból, így a memóriachipek továbbra is 7 GHz-es effektív órajelen üzemelnek csak úgy, mint a referencia modelleken.

A termékhez jár az MSI Gaming App névre keresztelt kis segédprogramja, ami a különböző üzemmódok közötti gyors, egy gombnyomással történő váltást segíti. Silent, azaz csendes üzemmódban a ventilátorok zajszintjét a lehető legalacsonyabbra szorítja le a rendszer, Gaming, azaz játékos mód alkalmazásakor pedig a teljesítmény és a hűtés közötti optimális egyensúly biztosítása a cél, természetesen maximális stabilitás mellett.

Ezeken felül OC mód is rendelkezésre áll, ami az extrém teljesítményről és a hatékony hűtésről gondoskodik. A Gaming App mellett az Afterburner alkalmazás is rendelkezésre áll, amellyel kifacsarhatóak a GPU-ban és a memóriachipekben rejlő legutolsó megahertzek is.

A tuningolt GPU, illetve az egyéb melegedő komponensek hűtéséről a díjnyertes Twin Frozr IV Advanced Thermal Design hűtőrendszer gondoskodik, ami hőcsövekre, alumínium lamellákra és két darab, egyenként 10 centiméteres átmérőjű légkeverőre támaszkodik. A ventilátorok az MSI szabadalmaztatott Propeller Blade technológiáját alkalmazzák, ami a halk és hatékony hűtésről gondoskodik.

Az új videokártya egy dual-link DVI-I, egy dual-link DVI-D, egy HDMI 1.4a és egy DisplayPort 1.2-es videó kimenettel érkezik. A termékhez jár az Assassin's Creed IV Black Flag, a Batman: Arkham Origins és a Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist teljes verziós kiadása, természetesen szokás szerint ezúttal is letöltésre jogosító kupon formájában, így új szerzeményünkkel azonnal fejest ugorhatunk a játékok világába.

Az MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A termék várható ajánlott végfelhasználói ára jelenleg nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward