Bemutatkozik az ASUS ROG Xonar Phoebus

Az ASUS RoG termékpalettája egy újabb különlegességgel bővült, ami ezúttal nem más, mint egy kifejezetten játékosoknak szánt hangkártya.

Bemutatkozik az ASUS ROG Xonar Phoebus

Az ASUS RoG termékpalettája egy újabb különlegességgel bővült, ami ezúttal nem más, mint egy kifejezetten játékosoknak szánt hangkártya.

A RoG Xonar Phoebus esetében minőségi komponensek gondoskodnak a minél jobb hangzásról. Az elektromágneses interferenciákkal szemben árnyékolással és a Hyper Grounding névre keresztelt földelési technológiával küzdenek a cég mérnökei annak érdekében, hogy a hangminőség kifogástalan lehessen. A Hyper Grounding az alaplapgyártásnál szerzett szakértelemre alapoz: az eljárás keretén belül többrétegű nyomtatott áramköri lap segítségével érik el a mérnökök a szomszédos alkatrészek és a tápegység zajának csökkentését, így végeredményként tisztább hang születik.

Az új hangkártya 118 dB-es jel/zaj arányú hangzást biztosít, amiről a PCM1796-os digitális-analóg konverter gondoskodik. A gyártó állítása szerint ezzel a termék a riválisok audió termékeit négyszeresen, az alaplapra integrált audió vezérlők teljesítményét pedig akár 32-szeresen is képes felülmúlni. Jó hír, hogy a THD (teljes harmonikus torzítás) értéke is alacsony: utóbbi mindössze 0,00039%-os értéket képvisel.

Az újdonság ezzel együtt minőségi fejhallgató erősítőt is kapott. A Xonar Phoebus fedélzetén a csúcskategóriás TPA6120A2-es teljesít szolgálatot, amely kiváló hangminőséget kínál még akár a 600 ohmos impedanciájú fejhallgatók esetében is.

A kínálat részét képezi a RoG Command technológia is, aminek lelkét intelligens algoritmusok és a különálló vezérlőegységbe épített két mikrofontömb alkotja, amelyek hatékonyan, akár 50%-kal is képesek csökkenteni a környezeti zajok mértékét.

A vezérlőegység a hangkártya hátoldali I/O bemenetéhez kapcsolódik és az asztalon foglal helyet. A kiegészítő a beépített mikrofonokon kívül fejhallgató és mikrofon csatlakozót is tartalmaz, sőt, hangerőszabályzásra is lehetőséget biztosít.

A RoG Xonar Phoebus várhatóan május első hetében debütál hazánkban, méghozzá 69 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward