Bemocskolhatatlan, és gyorsan tölt az Xperia S

Két érdekes képességgel is rendelkezik majd a hamarosan érkező Xperia S, az első okostelefon, ami már csak a japán gyártó nevét viseli. A gyorstöltés és a piszok elleni védőbevonat létezését a német, az ausztriai, a svájci és a holland kirendeltség is megerősítette a PocketPC megkeresésére.

Bemocskolhatatlan, és gyorsan tölt az Xperia S

Két érdekes képességgel is rendelkezik majd a hamarosan érkező Xperia S, az első okostelefon idén, ami már csak a japán gyártó nevét viseli. A gyorstöltés és a piszok elleni védőbevonat létezését a német, az ausztriai, a svájci és a holland kirendeltség is megerősítette a PocketPC megkeresésére.

Az "anti-stain shell"-ként említett tulajdonság egy bevonatot takar, melyet az egész ház megkapott, ez nem engedi megtapadni a szennyeződést a készülék felületén, valamint UV fény hatására még komolyabb tisztulásra is képest, így akár a makacsabb foltokat is egyszerűen letörölhetjük egy kis napozást követően.

A másik újdonság, ami az Xperia S hozománya lesz, az a gyorstöltés. Ennek a képességének a mibenlétéről azt mondták el, hogy a töltési idő a felére csökken a jelenlegi értékeknek, vagyis valamivel több mint egy óra alatt teljesen feltöltődik az akkumulátor, valamint egy 10 perces töltést követően, akár egy órán át telefonálhatunk majd. Persze ennek az akkumulátorok talán kevésbé örülnek, mint a leendőbeli tulajdonosok, mivel a gyorstöltés sosem volt a telepek barátja, de talán ez változik majd a továbbfejlesztett Lithium-Polymer egységek esetében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward