Belilult a Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+

Belilult a Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+

A Samsungtól nem szokatlan, hogy különböző új színekben kiadnak a megjelenést követően készülékeket, és most például arról számolhatunk be, hogy lila ruhába bújtatott Galaxy S20+ és Galaxy Buds+ jelent meg a cég kínálatában. Ráadásul most nem magában, hanem a BTS K-Pop bandával közösen adott ki a Samsung ilyen különleges kivitelt.

Az „I Purple You” jegyében választotta a BTS és a Samsung a közös Külön Kiadás számára a lila színt, és a Galaxy S20+, Galaxy Buds+ páros nemcsak a színében hódol majd a BTS-nek, hanem a banda egyik logója is szerepel az eszközökön. Sőt mi több, rejtetten még lila szív motívumokkal is számolni kell. A BTS Kiadású készülékek Dél-Koreában valószínűleg kitörő népszerűségnek örvendenek majd, és talán itthon is lesznek olyan rajongók, akiknek megtetszenek ezek a szerkezetek.

Galéria megnyitása

Az okostelefon és a valód vezeték nélküli fülhallgató egyébként teljesen ugyanolyan képességekkel bír, mint a gyári színekben. Semmilyen egyéb jellemzőjükben nem különböznek az eszközök a színükön túl a megszokott Galaxy S20+-tól, valamint a Galaxy Buds+-tól.

Galéria megnyitása

A Samsung és a BTS már korábban is működött együtt. A zenekar részt vett egy olyan promócióban, melynek keretében a Galaxy termékcsalád aktuális csúcsmodelljeit reklámozták. És valószínűleg ennek a közös munkának a következő lépcsőfoka, hogy már BTS Kiadás is van néhány Samsung termékből.

A Samsung a BTS Kiadású Galaxy S20+ okostelefon 390 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron küldi a boltokba itthon, a Galaxy Buds+ valódi vezeték nélküli fülhallgató pedig 80 ezer forintért cserébe lesz elérhető.

Ezek az összegek meglehetősen masszívak, főleg annak fényében, hogy a Galaxy S20+ egyébként 300 ezer forintba kerül, és a Galaxy Buds+-ért is csak 58 ezer forintot kell fizetni, ha nem a BTS Kiadásra fáj az emberek foga. Öröm az ürömben, hogy akik a Galaxy S20+ BTS Kiadást még július 8 éjfélig előrendelik, fél áron juthatnak hozzá a Galaxy Buds+ BTS fülhallgatóhoz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap