Belépő szintű processzorhűtő a Zalmantól, RGB LED alapú világítással

A CNPS4X egészen 95 W-os TDP keretig tudja kézben tartani a modern AMD és Intel processzorok hűtésével kapcsolatos feladatokat.

Belépő szintű processzorhűtő a Zalmantól, RGB LED alapú világítással

A Zalman egy belépő szinten elhelyezkedő, torony formátumú processzorhűtőt mutatott be, amiről a mai igényeknek megfelelően az RGB LED alapú világítás sem hiányzik. A CNPS4X típusjelzéssel ellátott processzorhűtő csak 132 milliméter magas, azaz sokféle számítógépházban el fog férni kialakítása miatt pedig a magas memóriamodulok használatát sem akadályozza majd.

A talpazaton két darab, egyenként 6 milliméteres átmérőjű hőcső halad keresztül, közvetlenül érintkezve az adott processzor felületével, majd egy alumínium lamellákból álló hűtőtömbnek adják át a termelődő hőt. A 360 grammos processzorhűtő egy 92 milliméteres átmérőjű ventilátort kapott, méghozzá áttetsző lapátokkal és RGB LED-ekkel megtűzdelve.

A légkeverő négytűs PWM tápcsatlakozót használ, üzemi fordulatszám-tartománya 1000 és 2000 RPM között helyezkedik el. A légkeverő maximum 44 CFM levegőmennyiség megmozgatására alkalmas, statikus nyomása 1,77 mmH2O, várható élettartama pedig 50 000 üzemóra. Arról egyelőre nincs információ, hogy a ventilátor maximális zajszintje pontosan hogyan alakul.

A CNPS4X támogatja a modern AMD és Intel processzorokat, így Intel fronton az LGA-115x és az LGA-1200-as, míg AMD fronton a Socket AM4-es processzorok felett kaphat helyet. Azt persze érdemes szem előtt tartani, hogy a maximális hűtőteljesítmény 95 W, vagyis azok a processzorok, amelyek ennél magasabb TDP kerettel rendelkeznek, nem passzolnak az új hűtőhöz.

A Zalman CNPS4X várhatóan rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árára azonban egyelőre nem derült fény.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap