Befutott a Samsung SyncMaster 850-es sorozat

A Samsung SyncMaster 850-es sorozatú LCD monitorai Dél-Koreában egy ideje már kaphatóak, ám mostantól kezdve Európában is hozzájuthatunk majd az újdonságokhoz.

Befutott a Samsung SyncMaster 850-es sorozat

A Samsung SyncMaster 850-es sorozatú LCD monitorai Dél-Koreában egy ideje már kaphatóak, ám mostantól kezdve Európában is hozzájuthatunk majd az újdonságokhoz.

A prémium kategóriás, üzleti felhasználóknak szánt megjelenítők családjában két modellt üdvözölhetünk: az egyik termék 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik és az S24A850DW típusjelzést viseli, míg társa már 27 colos képátlójú LCD kijelzővel kerül a boltok polcaira és S27A850D névre hallgat. Közös a két újdonságban, hogy mindketten PLS (Plane to Line Switching) típusú LCD kijelzőt alkalmaznak, amely a prémium panelekhez hasonlóan szintén 178/178 fokos betekintési szögeket kínál. Az LCD kijelzők mögött természetesen LED-es háttérvilágítás lapul. Az újdonságok 5 ms-os válaszidő, 300 cd/m2-es fényerő és 1000:1 valós kontrasztarány mellett üzemelnek.

A monitorok két Dual-link DVI és egy DisplayPort videó bemenetet kínálnak, de emellett még háromportos USB 3.0-s hubbal is rendelkeznek. Az energiatakarékos működés és a mindig optimális fényerő érdekében a termékek környezeti fény érzékelővel is büszkélkednek, sőt, még egy rendkívül jól testreszabható beépített állványt is kínálnak. Az állvány nem csak a kijelző döntésére és elforgatására ad módot, hanem magasságállításra és pivot/portré mód alkalmazására is. A 24 colos modell egyébként 0,4W-os készenléti és 64W-os maximális fogyasztás mellett üzemel, 27 colos társánál pedig 1W-os készenléti fogyasztással és 69W-os maximális fogyasztással kell számolnunk.

A két termék között a kijelző képátlóján kívül van egyéb különbség is: az S24A850DW modell „csak” 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, míg társa, az S27A850D már 2560 x 1440 pixeles natív felbontást alkalmaz.

A 24 colos jövevény 499 euróba, 27 hüvelykes képátlójú társa pedig 799 euróba kerül. Mindkét monitorra három év garanciát vállal a gyártó.

A termékekkel kapcsolatban bővebb információk az alábbi hivatkozások segítségével szerezhetőek be.

[list type="unordered"]

[*]Samsung SyncMaster S24A850DW

[*]Samsung SyncMaster S27A850D

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward