Befutott a GeForce 310.70 béta

A friss, béta státuszú GeForce driver főkén a Far Cry 3 játékosok számára lehet vonzó, de egyéb játékokhoz is kínál kisebb-nagyobb gyorsulást.

Befutott a GeForce 310.70 béta

Az AMD után az Nvidia is előrukkolt legfrissebb béta eszközillesztő szoftverével, amely a vállalat GeForce 8-as sorozatú, illetve ezeknél frissebb videokártyáit veszi célba, sőt, az ION sorozatú videó vezérlőkhöz is passzol. A GeForce 310.70 béta minden olyan hibajavítást, illetve optimalizációt tartalmaz, amit az előző béta kiadások már felvonultattak.

Az Nvidia blogposztja szerint a GeForce 310.33 béta esetében még kilenc játék gyorsult, méghozzá akár 15%-os mértékben, ezzel szemben a GeForce 310.70 béta már nem kevesebb, mint huszonegy játékhoz kínál gyorsulást, amelynek mértéke akár 37% is lehet. A legnagyobb mértékben a FarCry 3 gyorsulhat.

Érdekesség, hogy a Far Cry 3 esetében a GeForce 310.64 béta kiadása már hozott némi gyorsulást – igaz, itt a gyorsulás mértékét a GeForce 310.54 teljesítményéhez mérten állapították meg. Most, a GeForce 310.70 béta esetében a kiindulási alapot a GeForce 306.97 WHQL driver teljesítményszintje adta, ahogy az a fenti diagramokon is látható. A gyorsulás pontos mértéke konfigurációnként és videokártya típusonként változik – az Nvidia általában a legoptimálisabb esetben elérhető maximális gyorsulás mértékét szokta megadni. Persze nem csak a GeForce 600-as sorozatú, hanem az egyéb GeForce GTX sorozatú videokártyák esetében is számíthatunk némi gyorsulásra.

Az új, béta státuszú eszközillesztő szoftver a HD Audio driver v1.3.18.0-s, illetve a PhysX rendszerszoftver 9.12.1031-es kiadását is tartalmazza. A GeForce 310.70 béta Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekhez egyaránt elérhető.

Windows XP: 32-bit | 64-bit

Windos Vista, Windows 7, Windows 8: 32-bit | 64-bit

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward