Beépített játékok a Samsung HDTV-jében

A Samsung hamarosan piacra kerülő LCD televíziói képesek egyszerű programok futtatására, mint például a Sudoku.

Beépített játékok a Samsung HDTV-jében

A Samsung hamarosan piacra kerülő LCD televíziói képesek egyszerű programok futtatására, mint például a Sudoku.

A dél-koreai Samsung a 2008-as CES-en mutatta be 6-os és 7-es sorozatú LCD HDTV-jeit. Az alapvetőnek számító 1080p-s felbontás mellett 120 Hz-es képfrissítéssel és 4 ms-os válaszidővel rendelkeznek. A Samsung emellett a sorozat többi tagjában (LN40A650T, LN46A650T, LN52A650T, LN40A750T, LN46A750T, és LN52A750T) megtalálható "Touch of Color" dizájnját is kiemelte, ami egy csipetnyi borostánysárga színezetet jelent a televízió fekete keretére.

A színezett keret mellett a Samsung majdnem elfelejtette közölni a sajtótájékoztatón, hogy a hamarosan piacra kerülő LCD HDTV-iben videójátékok is megtalálhatók lesznek. Számos modell flash memóriájába lesz előre tartalom helyezve, amik között bizony játékok is elő fognak fordulni.

Tim Baxter, a Samsung alelnöke az AP-nak azt nyilatkozta, hogy nagyon alapvető játékokról van szó, mint például a Sudoku. Egyéb beépített tartalmak lesznek például grafikák (amit háttérként lehet használni), képernyőkímélők, fitness programok és receptek.

A felhasználók a televíziót a számítógépre kötve további programokat és grafikákat tölthetnek át. Ráadásul a TV még Ethernet-porttal is rendelkezik, aminek segítségével az internetről különféle adatok (időjárás, hírek, tőzsde, sport) letöltésére és megjelenítésére képes kisablakban.

A Samsung 6-os sorozatú LCD HDTV-i idén márciusban fognak piacra kerülni, a 7-es sorozat pedig májusban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward