Beautiful Design - a legszebb androidos alkalmazások

A Google kiemelte a legjobb megjelenésű programok listáját. A felhozatal vegyes, így mindenki találhat az érdeklődésének megfelelő gyöngyszemet.

Beautiful Design - a legszebb androidos alkalmazások

A Google Play Store jelenleg nagyjából 900 ezer alkalmazást sorakoztat fel, és ezek között bizony gyakran elvesznek az igazán kellemes példányok. Az Android Design Team ez ellen szeretne valamelyest tenni azzal, hogy létrehozták a Beautiful Design "elismerést", ami lényegében egy kiemelt kategória.

A Beautiful Design listára felkerült applikációk így nagyobb figyelmet kapnak. Sajnos a listán lévő szoftverek nagy része olyan termék, aminek nincs különösebben szüksége a reklámozásra, de akadnak azért kevésbé ismert alkalmazások is. A csapat szerint a részletekben rejlik egy app igazi szépsége. Fontos, hogy az adott program gyorsan mozogjon és folyékonynak tűnjön, a menüpontok, a felület elrendezése és kihasználása átgondolt legyen, és használat közben is örömet okozzon az eszköz tulajdonosának. A dizájncsoport egyelőre összesen 11 appot szedett össze, amelyeket ezzel az elismeréssel és kiemeléssel jutalmaztak.

A gyűjteményben az alábbi alkotások vannak jelen (egy kivételével, ugyanis a Grand St. ebben a régióban nem elérhető):

[list type="unordered"]

[/list]

Ezeknek a kiemelésével nemcsak az a célja a Google-nek, hogy népszerűsítse a nekik tetsző programokat, hanem az is, hogy utat mutasson a többi fejlesztő számára, így mindenki láthatja, hogy melyek azok a dolgok, amikkel az Androidon ki lehet emelkedni a tömegből amellett, hogy hiánypótló szolgáltatást kell alkotni. A felhozatal folyamatosan bővülni fog, de a 11 fős létszámot elnézve, nem kell majd napi rendszerességgel keresgélni a kiemelt újdonságokat. A listát a Google Play Store-on is fel lehet keresni, erre a linkre kattintva azonnal oda ugorhatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward