Battlefield 3 témájú mikrofonos fejhallgató a Razer-től

A Razer egy új, Collector’s Edition sorozatú mikrofonos fejhallgatót mutatott be, amely leginkább a Battlefield 3 rajongók szívét fogja megdobogtatni.

Battlefield 3 témájú mikrofonos fejhallgató a Razer-től

A Battlefield 3 témájú, Battlefield 3 Razer BlackShark névre hallgató mikrofonos fejhallgató ideális kiegészítő lehet a játék rajongói számára, ugyanis a termék hosszabb csaták alkalmával is kényelmes, sőt a külvilág zajait is hatékonyan távol tartja a játékos füleitől, így minden figyelem a játékra összpontosulhat.

A sztereó hangzásvilágot kínáló mikrofonos fejhallgató telt basszusokat produkál, a hangszórók előtt elhelyezett, a fület körülölelő, memóriahabos szivacsból és bőrből készült keret pedig a maximális kényelemről és a minél hatékonyabb zajszigetelésről gondoskodik. Maguk a hangszórók 40 milliméteres átmérővel érkeznek és neodímium mágnessel rendelkeznek, impedanciájuk 29 ohm, az általuk lefedett frekvenciatartomány pedig 20 Hz és 20 kHz között helyezkedik el. Az 50 mW-os terhelhetőségű hangszórók érzékenysége 1 kHz-en 105 dB (+/- 3 dB).

A fejhallgatóhoz egy 1,3 méter hosszú kábel, valamint egy 1 méteres audio/mikrofon elosztó adapter jár. A fejhallgató és a mikrofon egyaránt 3,5 milliméteres Jack audió csatlakozót használ. Maga a mikrofon az 50 Hz és 16 kHz közötti frekvenciatartományt fedi le, jel/zaj aránya pedig 50 dB. Az unidiectional típusú – egyirányú – mikrofon érzékenysége 1 kHz-en -37 dB (+/- 4 dB).

A Battlefield témájú Razer BlackShark várhatóan július folyamán válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 129,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward