Bárki élőben nézheti az Apple WWDC-t

asd

Bárki élőben nézheti az Apple WWDC-t

A Google után az Apple is hamarosan megrendezi az éves fejlesztői konferenciáját, és az eddigi rutinnal ellentétben az idei eseményt már bárki élőben követheti majd a cupertinói alakulat erre a célra létrehozott oldalán, ami örömteli hír.

Az Apple a korábban beharangozott időpontban, június 4-én kezdi a WWDC-t, és a nagyszabású nyitóeseményt szinte bármilyen platformról lehet majd nézni. Ez azért nagy szó, mert a cupertinói alakulat előszeretettel korlátozza a hozzáférést a streamekhez, és korábban egyetlen Worldwide Developers Conference sem volt megtekinthető Google Chrome vagy Firefox böngészőkön keresztül, de most úgy fest, hogy már ezek irányába is nyit a vállalat. A fejlesztői konferencia hivatalos honlapján szereplő információk szerint mindössze arra van szükség, hogy legyen az eszközön MSE (Media Source Extensions), H.264, és AAC kodek. A rendezvény egyébként este 7 órakor lesz közép-európai idő szerint, és a korábbiakból kiindulva legalább 2 órán át tart majd.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen újdonságok kerülnek majd reflektorfénybe a WWDC 2018 keretében, de új iOS például biztosan érkezik. Az iOS 12 korábban kiszivárgott információk szerint a megbízhatóságra és a stabilitásra fog nagy hangsúlyt fektetni, és kevesebb új lehetőséggel fog szolgálni, mint a korábbi főverziók. Ezen felül az Apple többi operációs rendszeréről is szó lehet majd, és friss fejlesztői eszközökkel is számolni lehet, hiszen mégiscsak a fejlesztőknek szólna elsősorban a június 8-ig tartó konferencia. A tavalyi rendezvényt alapul véve hardveres megoldások is a figyelem középpontjába kerülhetnek majd, 2017-ben például a WWDC keretében jelentette be az Apple a HomePodot, de szó volt új MacBookról és iMac modellekről is. Sokan arra számítanak, hogy ebben az évben a fejlesztői konferencián hullhat le a lepel az iPhone SE utódjáról, és akár megint előkerülhetnek a MacBookok is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward