Az új GeForce-ok mellett egy új WHQL driver is érkezett

A GeForce GTX 650-es és GeForce GTX 660-as videokártyák mellett egy új Nvidia driver is megjelent.

Az új GeForce-ok mellett egy új WHQL driver is érkezett

A GeForce 306.23-as verziószámú eszközillesztő-szoftver természetesen WHQL minősítéssel rendelkezik, így azt minden Nvidia videokártya tulajdonos számára érdemes letölteni és telepíteni. A GeForce 306.23 WHQL nem csak a tegnap megjelent két új videokártya támogatását kínálja, hanem némi teljesítménynövekedést is, méghozzá rengeteg videokártya esetében.

Az Nvidia elmondása szerint a 306 .23-as driver érkezésével a GeForce GTX 600-as sorozatú videokártyák esetében elérhetővé válik a magas képminőséget kínáló TXAA élsimítási eljárás, amely a GeForce 304.79 béta driverben tűnt fel először, méghozzá idén júniusban.

Emellett további fontos adalék, hogy a GeForce 400-as, GeForce 500-as és GeForce 600-as sorozatú videokártyák esetében akár 17%-kal is növekedhet a játékok alatt felmutatott teljesítmény. A gyártó konkrét mérések eredményeit is közölte, ám nem árt szem előtt tartani az elérhető gyorsulás mértéke mindig az adott hardvertől függ, így a lenti számok mindig a lehető legoptimálisabb esetre vonatkoznak (a Shogun-ban pedig volt egy nagy teljesítménycsökkenés a múltban amit most korrigáltak, azért ilyen magas az érték).

GeForce GTX 680:

[list type="unordered"]

[*]Akár 18% gyorsulás Batman: Arkham City-ben

[*]Akár 15% gyorsulás Dragon Age II-ben

[*]Akár 10% gyorsulás S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat-ben

[*]Akár 60% gyorsulás Total War: Shogun 2-ben (a teljesítménnyel kapcsolatos gondokat a legfrissebb patch orvosolja)

[/list]

GeForce GTX 560:

[list type="unordered"]

[*]Akár 14% gyorsulásBatman: Arkham City-ben

[*]Akár 5% gyorsulás Battlefield 3-ban, SLI módban

[*]Akár 4% gyorsulás Dragon Age II-ben

[*]Akár 8% gyorsulás The Witcher 2: Assassins of Kings-ben, SLI mód alkalmazásakor

[*]Akár 7% gyorsulás Lost Planet 2-ben

[/list]

A jó hírek sora itt még nem ér véget. A vállalat mérnökei 7 népszerű játékhoz készítettek Nvidia Control Panel MSAA és Ambient Occlusion profilokat, plusz SLI és 3D profilokat is kínál az új driver a nemrégiben megjelent és a hamarosan megjelenő friss játékokhoz. Utóbbiak közé tartozik a Borderlands 2, a Darksiders 2, a Dishonored, az End of Nations, az F1-2012, a Guild Wars, a Max Payne 3, az Orcs Must Die! 2, a PlanetSide 2, a Sleeping Dogs, a The Secret World, a The Walking Dead, a Torchlight II és a World of Warcraft: Mists os Pandaria is.

Fontos, hogy az Nvidia állítása szerint a friss driver maximális kompatibilitást kínál a Borderlands 2-höz és a World of Warcraft: Mist of Pandaria-hoz. Az új driver megfelelő kiadását innen lehet letölteni Windows XP-re, Windows Vistára, Windows 7-re és Windows 8-ra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward