Az új GeForce Experience apphoz már regisztráció kell

A GeForce Experience 3.0 béta alaposan átalakított felhasználói kezelőfelületet kapott, használatához pedig felhasználói fiókot is kell regisztrálni.

Az új GeForce Experience apphoz már regisztráció kell

Az Nvidia már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy idővel szükség lesz felhasználói fiókra, amennyiben az opcionális kiegészítőként érkező GeForce Experience alkalmazást szeretnénk használni, igaz, az eredeti tervek alapján már régen életbe kellett volna lépnie a változásnak.

A napokban megérkezett a GeForce Experience app 3.0-s kiadásának béta változata, amelyben már tényleg szükség van felhasználói fiókra, amennyiben az alkalmazás szolgáltatásait használni kívánjuk. A gyors és egyszerű regisztrációt követően több előnyhöz is jut a felhasználó. Egyrészt élvezheti az új alkalmazás átdolgozott felhasználói kezelőfelületét, amelyen keresztül kényelmesen és gyorsan indíthatóak a játékok, másrészt a GeForce Experience app beállításait a felhasználói fiókhoz csatolja a rendszer, így ezek bárhonnan elérhetőek, amennyiben rendelkezésre áll internetkapcsolat. Ez alapjában véve jó dolog, hiszen a beállításaink mindig elérhetőek maradnak, másfelől viszont rossz, ugyanis egy bejelentkezésnyi idővel lassulhat a GeForce Experience app indulása.

Magát az alkalmazást egyébként jól áttekinthető részekre osztották, amelyek a felső menüsoron keresztül érhetőek el. A „Home” rész a telepített játékokat tartalmazza, méghozzá elegáns albumnézetben: az adott képre kattintva a megjelenő „Play” gombbal elindítható a játék az összes hozzá tartozó szolgáltatással együtt, a „Details” gomb használatával pedig módosíthatóak az egyes játékok beállításai is. A másik nagy programrész, azaz a Share az Nvidia szolgáltatásait tömöríti, plusz van egy „Drivers” menüpont is, amelyen keresztül a friss driver szerezhető be.

A GeForce Experience 3.0 bétája innen tölthető le, a végleges kiadás pedig – ami az éppen aktuális friss driver mellé is járni fog – rövidesen elkészül. A GeForce Experience alkalmazás telepítése egyelőre opcionális, azaz nem muszáj használni, nélküle is kiválóan működik az adott GeForce sorozatú videokártya.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward