Az új Doomra is felkészült a friss Nvidia GeForce driver

És a Doom mellett a Master of Orionhoz, illetve a Homefront: The Revolution című játékhoz is kapott némi optimalizációt. A 365.19-es kiadás WHQL aláírást is kapott.

Az új Doomra is felkészült a friss Nvidia GeForce driver

Az Nvidia egy új Game Ready GeForce driverrel rukkolt elő, amely a 365.19-es verziószámot viseli és természetesen WHQL aláírással is rendelkezik, azaz véglegesnek, stabilnak tekinthető. Ez a kiadás elsősorban a legújabb játékokra fókuszál, így tartalmaz némi optimalizációt a 2016-os Doomhoz, ezzel együtt pedig a Homefront: The Revolution, illetve a Master of Orion mellé is érdemes telepíteni, ugyanis ezekhez a címekhez is optimalizálták. A Doom esetében fontos megemlíteni, hogy a későbbiekben Vulkan API támogatást kínáló GeForce driver is érkezik.

A dokumentáció a képre kattintva is elérhető

Az új driver az optimalizációk mellett kapott néhány új, illetve frissített SLI profilt is, amelyek pontos listáját az alábbi felsorolás tartalmazza.

A GeForce 365.19 GameReady driver tartalmazza az NView 147.00-s, a Vulkan RT Installer 1.0.11.1-es, a HD Audio driver 1.3.34.4-es, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, illetve a GeForce Experience segédprogram 2.11.3.5-ös kiadását is.

Az új driver Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 alá egyaránt elérhető, természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban egyaránt. A friss driver GeForce 400/400M videokártyáktól felfelé minden asztali és mobil videokártyát támogat, a megfelelő kiadás letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni, ahonnan a rendszer paramétereinek megadása után egyszerűen és gyorsan letölthető a driver. A dokumentáció itt található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward