Az SGS21-hez színben idomuló okosóra jött

Az SGS21-hez színben idomuló okosóra jött

A Samsung új okosórával nem készült most a Galaxy S21 széria bevezetése alkalmával, de új fülhallgató például érkezett, és az S Pen terén is voltak újítások. Ugyanakkor kiderült, hogy igazából a Galaxy Watch Active2 okosórából viszont előhúzott a kalapból egy újat a vállalat.

A Galaxy Unpacked eseményt követően a Samsung kínálatában a tavalyi Galaxy Watch Active2 modell új színösszeállításban bukkant fel. És ez nem a véletlen műve, ugyanis a friss kombináció éppen igazodik a Galaxy S21-hez. Az elsősorban hölgyeknek szánt 40 milliméteres okosórából dobta piacra a Samsung a rózsaarany modellt, ami lila színű szíjjel lett ellátva.

Galéria megnyitása

A Samsung a jelek szerin az idei évben igen nagy figyelmet szentel majd arra, hogy a hölgyek számára is vonzóbbá tegye a termékkollekcióját. Hiszen a női ízléshez idomuló színek aránya különösen nagy lett a Galaxy S21 esetében, és erre pluszba érkezett még új színváltozat a Galaxy Watch Active2-ből. Felára az új változatnak természetesen nem lesz, szóval ugyanannyiba kerül majd az új mobilokhoz idomuló okosóra, mint a korábbi változatai.

Az új szín szerencsére nem az egyetlen hír a már meglévő Galaxy Watch Active2 kiegészítő kapcsán. Azt is megtudhattuk, hogy a Samsung elkezdett terjeszteni az okosórára egy frissítést, ami viszonylag jelentős változást hoz az eszköz életében. Ennek köszönhetően már lesz egy fedélzeti Samsung Health alkalmazás a készüléken, melynek köszönhetően a használati élmény több szempontból is javulni fog. Gyorsabban tudja majd magától detektálni a testmozgásokat, több otthoni mozgásformát lesz képes követni, az alvási adatok pedig részletesebbek lesznek.

És szintén ezzel a frissítéssel jön a Galaxy Watch Active2-re a SmartThings Find szolgáltatás, ami jobban segít majd az eddigi megoldásnál az „elveszett” okosóráknak a felkutatásában. Persze az óráját viszonylag ritkán hagyja el az ember, de biztosan lesz olyan tulajdonos, aki ennek a fejlesztésnek is örülni fog.

A kézmosásokat már egy ideje figyeli a készülék, de a frissítést követően magától mérni fogja ezeknek a hosszát is. A frissítés egyébként az R820XXU1DUA3/R820GFC1DUA3 azonosítót kapta, és ez elvileg az óra stabil működésére is jó hatással lesz, plusz néhány hibát is kiküszöböl.

Galéria megnyitása

A frissítés akár mobilinternetes kapcsolat mellett is bátran letölthető, ugyanis ennek a mérete csak 85 megabájt. És néhány percnél többet nem fog igénybe venni ennek a telepítése sem. Először Dél-Koreában és Kanadában lehet telepíteni a frissítést, ezt követően jön a nemzetközi nyitás.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap