Az Optimus Popularis igazi arca

A korábban bemutatott térbeli vázlatot követően az Art Lebedev Studios most előállt a jelenleg is fejlesztés alatt álló Optimus Popularis billentyűzet első prototípusával.

Az Optimus Popularis igazi arca

A korábban bemutatott térbeli vázlatot követően az Art Lebedev Studios most előállt a jelenleg is fejlesztés alatt álló Optimus Popularis billentyűzet első prototípusával. Ez láthatóan kisebb a Maximusnál, az extra gyorsbillentyűk, ahogy a vázlaton is látszott, balszélről átkerültek felülre. A minden-gomb-egy-kijelző hozzáállás úgy tűnik, továbbra is megmaradt, viszont a szóköz kijelzője most már újra teljes hosszúságú a Maximus aprócska négyzete helyett.

Amit azonban továbbra sem közöltek a billentyűzetről, az változatlanul a technikai részletek kategóriája; most is csak a korábban is emlegetett "nem OLED ... hanem egy egészen másféle alapon nyugvó" szlogent hangoztatják. A kép kapcsán azonban felmerültek már olyan spekulációk is, miszerint a Popularis vagy különálló LED-kijelzőket használ, vagy pedig egy nagy képernyőt, ami fölé áttetsző gombokat helyeztek (bár ennek a technikai kivitelezése eléggé problémás lenne).

Az ára azonban változatlanul "pozitív", legalábbis a Maximus-féle vaskos $1.590-hoz képest; a cég ugyanis állítja, hogy a Popularis ára $1.000 alatt fog maradni, bár ezt már korábban is kijelentették, és most sem pontosították. Mindenesetre az olcsóbb ár hátterében ugyanúgy állhatnak az olcsóbb kijelzők, mint ahogyan a kevésbé költséges fejlesztés is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward