Az Nvidia május 6-án izgalmas újdonságokat mutat be

Az eseményről már kiküldték az értesítőket, amelyekben egy "Order of 10" névre keresztelt weboldalról is említést tesznek. Pascal invázióra számíthatunk.

Az Nvidia május 6-án izgalmas újdonságokat mutat be

Tegnap egyre több forrásból lehetett olvasni arról hogy az Nvidia már május 6-án leránthatja a leplet a Pascal architektúra köré épülő videokártya sorozat első tagjairól. A kissé korainak tűnő bemutatóra a jelek szerint tényleg sor kerül, ugyanis az Nvidia nemrégiben kiküldött levélében egy „Order of 10” névre keresztelt weboldal linkje is szerepel, méghozzá egy visszaszámlálóval.

A weboldalon alapból egy kocka látható, amelynek látható oldalait az egyik átló mentén két részre, két háromszögre osztották. Egy-egy oldalra kattintva különböző tudományos leírások jelennek meg, a fenti főmenüből pedig elérhető az említett visszaszámláló is. Ez három nap múlva, azaz május hatodikán, helyi idő szerint este 19:00-kor ér el a nullához.

Ekkor várhatóan a Pascal alapú GeForce 10 sorozatú videokártyák formális bemutatójára kerülhet sor – egyelőre csak a GeForce GTX 1070-ről és a GeForce GTX 1080-ról ránthatják le a leplet. Ez olyannyira formális esemény lesz, hogy az új videokártyákat egyelőre még a tesztelők sem kaphatják meg. Az új videokártyák várhatóan június elején kerülhetnek az üzletek polcaira, illetve a róluk készült tesztek is ekkor láthatnak napvilágot.

Az „Order of 10” elnevezés egyébként a GeForce 10-es családra utalhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward