Az NBC pénzügyi igazgatója sikkasztott

Az amerikai szórakoztató média-birodalom, az NBC Universal egykori pénzügyi igazgatóját 800 000 dolláros sikkasztással vádolják, illetve azzal, hogy vállalati pénzen utazott magánrepülővel, evett garnélarákot és ivott Veuve Cliquot pezsgőt.

Az NBC pénzügyi igazgatója sikkasztott

Az amerikai szórakoztató média-birodalom, az NBC Universal egykori pénzügyi igazgatóját 800 000 dolláros sikkasztással vádolják, illetve azzal, hogy vállalati pénzen utazott magánrepülővel, és többek közt rendszeresen garnélarákot ebédelt Veuve Cliquot pezsgővel.

Az FBI tegnap tartóztatta le Victor Jung-ot. Egészen a tavalyi évig felügyelte az NBC Universal egyes tévéműsoraival, többek között a Law & Order-ral (Esküdt ellenségek), a The Biggest Loser-rel és a The Apprentice amerikai változatával kapcsolatos pénzügyeket.

Mr Jung-ot internetes csalással vádolják, amelyért akár 20 börtönre is ítélhetik. A New York-i szövetségi ügyésze, Michael Garcia által beterjesztett vádirat szerint a 34 éves Mr Jung hamisan jegyzett be egy társaságot NBCU Media Productions néven, amely nagyon hasonlít az eredeti NBC Media Productions vállalat nevére.

Tavaly Mr Jung állítólag eszközölte, hogy az NBC anyavállalata, a General Electric két elektronikus átutalást teljesítsen a hamis vállalat részére, méghozzá 575 000 és 238 450 USD értékben. Ezt a pénzt használta fel arra, hogy kifizesse az American Express kártyáján felhalmozott 87 000 USD-os adósságot, és hogy nyaralót béreljen Southampton-ban, Long Island egyik exkluzív üdülőhelyén 56 000 USD értékben.

Emellett a vádirat azzal is vádolja Mr Jung-ot, hogy magánrepülőt bérelt 387 189 USD értékben egy Marquis Jet Partners nevű cégtől, hogy barátaival elutazzon Miami-ba, Antigua-ra és a Turks & Caicos Szigetekre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward