Az MWC-n érkezhet a Galaxy Tabok új generációja

A Samsung újdonsága a Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be a jelenlegi pletykák szerint, és komoly újításokkal fogunk találkozni a készüléknek szinte minden pontján. A felhasznált lapka már nem kérdéses, és a gép felbontása is biztosnak tűnik, így egyre tisztább képet kapunk a friss, Android 4.0 (ICS) által hajtott táblagépről.

Az MWC-n érkezhet a Galaxy Tabok új generációja

A Samsung újdonsága a Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be a jelenlegi pletykák szerint, és komoly újításokkal fogunk találkozni a készüléknek szinte minden pontján. A felhasznált lapka már nem kérdéses, és a kijelző felbontása is biztosnak tűnik, így egyre tisztább képet kapunk a friss, Android 4.0 (ICS) által hajtott táblagépről.

A Galaxy Tab neve talán ezúttal is a kijelző méretének jelölésével végződik majd, viszont egyelőre még nem tisztázott, hogy 11.6 vagy ismét 10.1 colos lesz az alany. A korábbi kiszivárgott hírek szerint 11.6 hüvelykes képátló fogadja majd a tulajdonosokat, de legfrissebb hírek már ismét 10.1 colt jövendöltek, míg a felbontás mind a két esetben 2560 x 1600 pixel lenne. A kép élességét egyik variációnál sem bírálhatjuk, hiszen a WXQGA felbontás legrosszabb esetben is 260 pixelt jelentene egy hüvelykre vetítve. A nagy felbontású kijelző meghajtása a szintén Samsung gyártmányú Exynos 5250 lapka feladata lesz majd, ami két darab Cortex-A15 magot tartalmaz, melyek 2 GHz-es órajelen üzemelnek, nekik pedig egy szintén ARM fejlesztésű grafikus processzor segít majd, ami a Mali-T604 névre hallgat.

A napokban olyan hírek érkeztek, amelyek szerint a Samsung elhalasztja az MWC-re tervezett Galaxy S III bemutatót, de úgy tűnik, hogy bőven tartogatnak még érdekes eszközöket, és nem maradnak újdonságok híján a nézelődök és az újságírók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward