Az MSI idei laptop-tervei

Számos laptopos újítást tervez az idei évre az MSI; a "Blu-ray", a "LED" és a "környezetbarát" talán a legfontosabb kulcsszavak.

Az MSI idei laptop-tervei

Számos laptopos újítást tervez az idei évre az MSI; a "Blu-ray", a "LED" és a "környezetbarát" talán a legfontosabb kulcsszavak.

Miután a Warner látványosan elfordult a HD DVD-től, az MSI is nagy valószínűséggel ugyanezt teszi majd a laptopjai esetében, Blu-ray-el szerelve fel őket. Ezt megtoldják majd a laptop-képernyők átlagméretének 15,6 hüvelykesre növelésével, valamint egyes modellek esetében még LED-háttérvilágítással is, amivel egyrészt a képminőség javulását, másrészt pedig az akkumulátor üzemidejének meghosszabbítását célozzák meg.

Szintén valószínű a 2 megapixeles webkamerákkal és integrált digitális TV-tunerekkel ellátott laptopok megjelenése is, mivel a cég meglátása szerint a felhasználók legalább annyira szeretnek távolról is "szemtől szembe" kapcsolatot tartani egymással, mint amennyire TV-t is szívesen néznek hordozható készülékeken.

Fontos céljuk továbbrá az akkumulátor-üzemidő növelése és a mérgező vagy nem-újrafeldolgozható alapanyagok felhasználásának csökkentése, hogy minél környezetbarátabbá tehessék magukat. Egyedül a WiMAX internet-eléréssel kapcsolatban vannak enyhe fenntartásaik, mivel bár úgy vélik, hogy az idei év során valóban széles körben elterjedhet majd, de "egyelőre még" nem bizonyulhatna kellően hasznosnak.

Azt nem részletezték, hogy konkrétan melyik laptopokat látják majd el ezekkel az újításokkal, de a legvalószínűbb az, hogy mindegyik részesülni fog belőlük valamilyen mértékben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward