Az MMO játékosoknak készült a Razer új egere

A Razer Naga Chroma 19 programozható gombbal, 16 000 DPI-s lézeres szenzorral és16,8 millió színárnyalattal gazdálkodó ledes világítással robban be a piacra.

Az MMO játékosoknak készült a Razer új egere

A Razer ezúttal az MMO játékosoknak kedvez legfrissebb termékével, a Naga Chroma névre keresztelt gamer egérrel, ami 19 programozható gombjával, nagyon pontos és gyors szenzorával, valamint 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes Chroma világításával sokak érdeklődését keltheti fel.

Az ergonomikus felépítéssel büszkélkedő újdonság a jobbkezes MMO játékosok számára készült, fedélzetén pedig egy 16 000 DPI-s érzékenységű 5G lézerszenzor teljesít szolgálatot, ami interpoláció nélkül dolgozik. Míg a tradicionális gamer egerek többségénél 50 DPI-s léptékekben állítható a szenzor érzékenysége, addig a Razer Naga Chroma esetében akár 1 DPI-s lépésközzel is módosítható az érzékenység, ami rettenetesen pontos finomhangolásra ad módot. Maga a szenzor egyetlen másodperc alatt akár 533,4 centiméternyi mozgás lekövetésére képes és akár 50 G-s gyorsulást is fel tud dolgozni. A hatékony görgetést Tilt Click típusú görgő biztosítja, amivel nem csak lefelé és felfelé, de jobbra és balra is lehet görgetni az adott tartalmat – például egy dokumentumot vagy egy játékon belüli térképet. Az alap 7 programozható gomb mellett az egér oldalán ott van még a Naga családra jellemző 12 oldalgomb is, amik könnyedén megkülönböztethetőek egymástól, hisz a gombok kiemelkednek egymás síkjából, így "vakon" használhatóak.

Az új egér egy 210 centiméter hosszú USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik a számítógéphez, a kábel pedig szőtt, így nem kell tekeredéstől tartani. Maga az egér 119 milliméter hosszú, 75 milliméter széles és 43 milliméter magas, tömege pedig kábellel együtt is csak 135 gramm. Az akadálytalan és hangtalan siklásról speciális talpak gondoskodnak, a gyors és pontos működést pedig az 1000 Hz-es polling ráta és az egy ezredmásodperces válaszidő segíti.

A Chroma világítás természetesen nem csak többféle színárnyalatot támogat, de különböző effekteket is bevethet a még figyelemfelkeltőbb megjelenés érdekében. A Synapse szoftveren keresztül az egyes Razer termékek világítása könnyedén összehangolható mind szín, mind pedig effektek tekintetében.

A Razer Naga Chroma már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 79,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward