Az LG egészen különleges mobillal készül az IFA-ra

A vállalat a berlini kiállításon egyebek mellett egy új okostelefonnal rukkolhat majd elő.

Az LG egészen különleges mobillal készül az IFA-ra

Az LG általában jó előre beharangozza a fontosabb eseményeit, és most is ennek lehetünk tanúi. A vállalat egy nagy bejelentésre készül, ami egy hónap múlva lesz, de már most lehet tudni, hogy hol lesz, az viszont még titok, hogy pontosan mire készül a dél-koreai alakulat.

Ezúttal egy YouTube videón keresztül jelentette be az LG, hogy az IFA 2019 alkalmával egy fontos eseményt fog tartani, ami egészen pontosan szeptember 6-án lesz, közép-európai idő szerint délelőtt 10 órakor. Ez egyben az IFA első napjai is, szóval az LG ezúttal nem a nulladik napon fogja megejteni a legfontosabb bejelentéseket. A vállalat konkrétumokat nem árult el azzal kapcsolatban, hogy milyen eszköz kerülhet majd a főszerepbe a rendezvényen, de a rövid animációs film alapján egy okostelefonnal kell számolni, aminek több különleges jellemvonása is lehet.,

Mivel az LG idén váratlanul hamar bejelentette az LG V50 ThinQ 5G-t, így sokan már azt feltételezik, hogy a kiállítás sztárja a vállalat részéről a V60 ThinQ lesz. Ezt viszont hivatalosan semmi nem erősíti meg egyelőre, és korábban egy éven belül sosem mutatott be kettő V-szériás csúcsmodellt a gyártó, így ezt egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni. Az viszont szinte biztos, hogy valamilyen felsőkategóriás, igazán sokoldalúnak ígérkező szerkezettel kíván előrukkolni a cég, amire a bemutatóra invitáló videó világít rá.

A YouTube-on megosztott felvételen azt lehet látni, hogy az okostelefon önállóan vagy egy kiegészítővel, de duplakijelzős, lesz egy olyan panelje, amit ki lehet majd hajtani, és ezáltal jobb lehetőségeket nyújthat például játékok során. Érdekesség, hogy azt sugallják a képsorok, hogy a kiegészítő kijelzőnek még egy másik kisebb panelje is lehet, ami az összezárt állapotban lenne látható, ezen rajzolódhatnának ki a legfontosabb információk. És még egy olyan kiemelkedő kamerára is utal a beharangozó, mely az Oppo Reno termékcsaládnál látott kivitelezésre emlékeztet, cápauszonyhoz hasonlóan bukkanhat elő a frontkamera a házból, a megjelenítő pedig teljes egészében lefedheti a szerkezet frontját.

Az LG korábban utalt arra, érkezhet még idén egy továbbfejlesztett duálkijelzős mobil, minden bizonnyal ez fog reflektorfénybe kerülni Berlinben. A cég azt nem vetítette előre, hogy milyen tekintetben lesz fejlesztve az eszköz, de mivel mostanra már a Qualcomm Snapdragon 855 Plus is megjelent, így akár még a teljesítményét tekintve is hozhat majd az okostelefon előrelépést. A cég már arról is beszélt, hogy miért az osztott kijelzős konstrukció mellett döntött. Elmondása szerint minden lehetőséget megvizsgáltak a tervezők, de úgy látták, hogy még túl korai hajtogatható eszközzel előrukkolni, de kellett valami, amivel ki lehet terjeszteni az integrált képernyőt. (És, amit lehet kínálni a konkurensek megoldásai ellen, melyek egyébként már masszív csúszásban vannak.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap