Az internet továbbra is adómentes juttatás

Az internet továbbra is adómentes juttatás

A munkáltatók a továbbiakban is rendkívül kedvező feltételekkel juttathatják internethasználathoz munkavállalóikat. A kormányzat ugyanis a közelmúltban megszavazta a jövő évi béren kívüli juttatásokra vonatkozó törvényjavaslatot, eszerint a munkáltató által biztosított internethasználat marad gyakorlatilag az egyetlen adómentes béren kívüli juttatás. Noha a többi juttatás jó része kedvezményes adókulcs alá esik, adómentessége révén mégis az internet-hozzáférés lehet a legkedvezőbb juttatási forma. Ez a körülmény pedig előnyös helyzetbe hozza az internetszolgáltatást ily módon igénybe vevő dolgozót és az ezt biztosító munkáltatót is.

Ráadásul a Magyar Telekom, mint internet-flottaterméket biztosító szolgáltató, igen gazdag és változatos portfólióval rendelkezik, s a cég illetékese szerint mindenféle munkavállalói és munkaadói igénynek eleget tudnak tenni, függetlenül attól, hogy a munkáltató milyen infrastruktúrán akarja az internetet biztosítani dolgozói számára, vagyis a társaságtól lehet réz-, kábel- vagy mobilhálózaton, változatos csomagopciókkal internet-hozzáférést vásárolni, amihez a munkavállaló a saját költségére - kedvezményesen - vásárolhat telekommunikációs (például IPTV, Kábel TV, hang-) szolgáltatásokat.

A munkáltató tehát mindennemű adó- és járulékkötelezettség nélkül modern, béren kívüli juttatásként nyújthatja dolgozóinak a szolgáltatást az ország egész területén. Arra a kérdésre pedig, hogy mely cégeknek ajánlja a Magyar Telekom a munkavállalói internetflotta-szolgáltatást, azt a választ kaptuk, hogy bármely kis-, közép- vagy nagyvállalatnak, amely növelni szeretné dolgozói elégedettségét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward