Az innovatív egér, ami masszírozni is tud

Az Art Factory a megfáradt kezek, csuklók, váll és derék számára kínál megoldást saját fejlesztésű masszírozó egerével.

Az innovatív egér, ami masszírozni is tud

A számítógép használat – ha az huzamosabb ideig, pihenés nélkül történik – igénybe veszi a különböző ízületeket, így rövid idő alatt tapasztalhatunk hátfájást, vállfájást, valamint csuklófájdalmat is, ha nem megfelelő testtartással, az ergonómiát nélkülöző eszközök használata mellett ülünk a gép előtt. Fontos a megfelelő szék, a megfelelő billentyűzet és a megfelelő testtartás kiválasztása, valamint az sem mindegy, milyen egeret markolászunk egész nap. Most utóbbi területen érkezett egy innováció, ami az Art Factory nevéhez fűződik.

A szóban forgó vállalat egy speciális egeret fejlesztett ki, amely optikai szenzorral üzemel és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál az adott asztali- vagy mobil számítógéppel. Eddig a történet abszolút nem érdekes, hiszen ez a leírás rengeteg egérre illik, de egyből más lesz a helyzet, ha megemlítjük: a különleges egér masszázs funkciót is kínál.

A masszázsegér érintés érzékeny felülettel rendelkezik, így a tetején gombokat nem találunk. Az oldalán viszont helyet kapott néhány nyomógomb, amelyekkel a masszázs funkciót lehet bekapcsolni, valamint a masszázs fajtáját is ezeken a kezelőszerveken keresztül választhatjuk ki. Az egér és a masszázs funkciók között tehát rendkívül egyszerűen lehet váltani és a masszázs módok kiválasztása sem nehéz. A rendszer szabadalmaztatott masszázs funkciója összesen tízféle rezgésszintet kínál, a rezgésminták között pedig összesen kettőt találunk. A relaxálást és a regenerálódást gyártója szerint az egér LED-es világítása is segíti. A rágcsáló a csuklón, a vállon és akár a háton is alkalmazható, de egyéb sajogó területeket is kezelhetünk vele, ahogy az a lenti ábrán is látszik.

A masszázs funkciót is kínáló rágcsáló beépített akkumulátorral érkezik, amit egyszerűen tölthetünk a mellékelt USB-s töltőállvány segítségével. A termék a Mac OS X és a Windows operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis, viszont kereskedelmi forgalomban történő megjelenésére sajnos várni kell.

Az új egér Hannoverben október harmadika és ötödike között mutatkozik majd be a nagyközönség előtt, de gyártója a jövő év elején esedékes CES alkalmával is ki fogja állítani a különlegességet. A CES egyébként január nyolcadika és tizenegyedike között kerül majd megrendezésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward