Az Asus válasza a konkurenciának

Az Asus új Eee PC-családtagot készül bemutatni, hogy ellensúlyozza a konkurensek lépéseit.

Az Asus válasza a konkurenciának

Az Asus új Eee PC-családtagot készül bemutatni, hogy ellensúlyozza a konkurensek lépéseit.

A napokban számoltunk be az MSI Wind nevű Eee-konkurensről, ami már pár héten belül piacra kerül - sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban. De hírt adtunk már az Acer és a HP kezdeményezéseiről is. Ezek ellen új Eee PC-vel készül az Asus.

Nemhivatalos oldalakról egész új dizájnnal rendelkező Asus minilaptopról kerültek ki képek, az Eee PC 901-ről. Nevéből adódóan még mindig 8,9-hüvelykes kijelzővel rendelkezik a laptop, valamint várhatóan 1,6 GHz-es Intel Atom processzorral fogják szerelni, hasonlóan az MSI Wind-hez. A kérdés azonban hogy mekkora áron, mivel a Wind már 399 dolláros áron kapható, az Eee PC 900 pedig 549 dollárért vásárolható meg.

A laptop, ha hinni lehet a forrásnak, akkor teljesen letisztult dizájnt kapott, a Kensington zár például átkerült a laptop másik oldalára a VGA-port mellől. A mikrofon a kijelző tetejéről a képernyő alá került, és pár gyorsindító gombbal is gazdagodott az Eee PC 901. Remélhetőleg sikerül a termék árát alacsonyan tartani (ami a 900-ast tekintve azért nem valószínű), mert az Asusnak valahogy le kéne küzdenie azt a 150 dolláros rést a Wind-hez képest.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward